Írd be, mit keresel:

Konyhaálmok és álomkonyhák

Folyamatosan csinosítgatjuk, változtatunk rajta, vagy ha úgy tartja kedvünk, teljesen átalakítjuk. A konyha az otthonunk szíve, és ha épp nem is aktuális az átalakítás, álmodozni mindig jó róla. Például a Konyhakiállításon.

Cookta - 2016.03.05.
Konyhaálmok és álomkonyhák

A Konyhakiállítás 2016. március 4–6. között hetedik alkalommal mutatja be a legfrissebb konyhai trendeket a Budapest Sportarénában. Számos világpremier itt mutatkozik be először a régióban, valódi újdonságot mutatva a nagyközönség és a szakmai látogatók számára is, és lesz főzőbemutató, kóstoló is Bernáth Józseffel, Sági Szilárddal és Kovács Lázárral.

A kiállításon nemcsak konyhabútor- és konyhagépújdonságok, hanem teljes enteriőrök is lesznek, így akár az egész ház belső kialakítására találhatsz megoldásokat és professzionális partnereket, ha építkezés vagy nagy felújítás előtt állsz.

A beépíthető és szabadon álló nagygépek vadonatúj kollekciói mutatkoznak be a helyszínen, a kisgépeket pedig profi szakácsokkal együtt tesztelheted. Amellett, hogy a gépek minden funkcióját megismerheted így, még titkos fortélyokat, szakmai fogásokat is elleshetsz a séfektől. Kiegészítők terén is széles választék vár a késektől az edényeken át egészen a világhírű Herendi porcelánig.

Forrás:
iStock

A kiállítás fő témái

  • Bútorok, konyhabútorok, étkezőbútorok, székek, nappali-konyha enteriőrök
  • Beépíthető és szabadon álló nagygépek, elszívók, konyhai kisgépek, professzionális otthoni gépek
  • Mosogatók és csaptelepek
  • Munkalapok és konyhai burkolatok
  • Konyhafelszerelés, főző- és sütőeszközök, kések, tárolóeszközök
  • Tálalás – étkészletek, evőeszközök, textilek, terítési ötletek
  • Gasztronómiai tanfolyamok, bemutatók, kiadványok

További információ >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.