Írd be, mit keresel:

A Coca-Cola új ruhája

Mi jut eszetekbe a piros színről? Nekünk a Mikulás, a technokol és persze a Coca-Cola. És azt tudtátok, hogy a Coca-Cola márka védjegyének számító színét más hasonló terméket gyártó márka nem használhatja?

Ebből is látszik, hogy mennyire fontos a reklámpszichológia. Ahogy meglátunk egy ilyen ikonikus színt, egyből az adott cég fog az eszünkbe jutni róla.

Na de a kóla csomagolása nem csak piros, hiszen ott vannak az ezüstszínű diétás kólák, a fekete Zero, na meg a nálunk kevésbé elterjedt sztíviás, zöld változat, stb.

Eddig könnyű volt eligazodni közöttük, nem igaz? Azonban a cég nemrég bejelentette, hogy a közeljövőben egységesebb megjelenést fog kölcsönözni termékeinek, más néven „One Brand” stratégiát alkalmaz majd, így minden egyes csomagolásuk piros lesz.

Cookta - 2016.05.02.
A Coca-Cola új ruhája

Forrás:
popsugar

Pánikra persze semmi ok, hiszen egyértelműen fel lesz tüntetve, hogy melyik csomagolás melyik változatot rejti.

Mexikóban májustól, míg a világ többi részén 2017-ben hozzák be az „új” termékeket. Nektek hogy tetszenek?

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.