Írd be, mit keresel:

Szuper dekoratív vacsora percek alatt? Nem lehetetlen!

Ha az utolsó pillanatban jelentkezne be hozzánk egy pár vacsoravendég, de már nincs időnk órákig sütni-főzni a konyhában, a lényeg, hogy semmiképp ne essünk pánikba. Helyette inkább készítsük el az alábbi egyszerű avokádós receptet.

Egy személyre mindössze egy szelet pirítósra, egy cseppnyi olívaolajra, buggyantott tojásra és egy szemkápráztató avokádórózsára lesz majd szükségünk. Az alábbi hozzávalókat rétegezzük, majd az így elkészült „szendvicset” sózzuk, borsozzuk, esetleg szórjuk meg chilipehellyel.

Cookta - 2016.05.04.
Szuper dekoratív vacsora percek alatt? Nem lehetetlen!

Forrás:
Instagram – Two Hands

Az avokádó amellett, hogy nagyon finom, rendkívül egészséges is, és számtalan étel már csupán attól megszépül, hogy egy szép szeletet a tányérra helyezünk belőle. De ha ennél is többre vágytok, nézzétek meg az alábbi videót, és lessétek el azt a trükköt, amivel minden vacsoravendéget garantáltan levesztek majd a lábáról.

Mi még ma kipróbáljuk! És ti?

(Fotó: Instagram)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.