Írd be, mit keresel:

A kóla nem játék – inkább ne szórakozzunk vele!

Főleg, hogy a Buzzfeed már amúgy is megtette helyettünk. Az oldal szerzője korábban elkészítette az alábbi videót, amire most újra rátaláltunk, és veletek is megosztunk. Kiderül belőle, hogy a kólával nem érdemes játszani vagy „felhergelni”.

„Azt tudtátok, hogy ha egy éjszakára beledobtok egy rozsdás szöget ebbe a cukros folyadékba, reggelre se híre, se hamva nem lesz a korróziónak?”

Na, de nem akarjuk ennyire komolyra venni a figurát, és lebeszélni sem szeretnénk senkit az ivásáról, (bár rábeszélni sem). Inkább csak veletek is szeretnénk megosztani ezt a videót, amiben azt láthatjuk, hogyan lép reakcióba a kóla a tejjel, a sóval, melegítéssel, a mentosszal és még több mentosszal.

Cookta - 2016.05.09.
A kóla nem játék – inkább ne szórakozzunk vele!

Mintha külön életet élne, nem igaz?

(fotó: flickr)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.