Írd be, mit keresel:

10 millió forint egyetlen tonhalért?

Igen. Ennyiért kelt el egy pekingi árverésen a több mint egy mázsás halacska – írja az MTI. Habár némi vigaszt nyújt, hogy legalább jó pár bőséges fogás kitelik belőle, ez az ár még így is elképesztő.

A tonhallal egy kínai vendéglős büszkélkedhet, így a napokban úgy tűnik, bőven jut majd mindenkinek egy jó kis halvacsora Fucsou városában – amivel főleg törzsvendégeinek szeretne kedveskedni.

Cookta - 2016.06.06.
10 millió forint egyetlen tonhalért?

Forrás:
flickr – TheAnimalDay.org

Mivel a kínai piacokon leginkább tenyésztett tonhalakkal lehet találkozni, ez a Nagaszakiból érkezett hal igazi különlegességnek számít. A tulajdonos nagyon elégedett, habár a halért úgy tűnik, kétszer annyit fizetett, mint a rendes piaci ár.

(Fotó: flickr – Norio NAKAYAMA)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.