Írd be, mit keresel:

Étel fából – nem lehetetlen

Az utóbbi időben többször is bemutattunk nektek olyan ételeket, amelyek ugyan nagyon is élethűnek tűntek, sajnos mind ehetetlen volt. Na nem az ízük miatt, sokkal inkább az alapanyagaik miatt.

Cookta - 2016.06.22.
Étel fából – nem lehetetlen

Volt közöttük viaszból készült saláta, rák, padlizsán, ami csak a vásznon elevenedett meg, szendvics szivacsból, sült krumpli gyufából, és most egy újabb művészt, illetve alkotásait is szeretnénk nektek bemutatni, Seiji Kawasakit, aki fából faragja szuperélethű ételeit.

Japánban már számos munkáját kiállították. Nem csoda, hiszen egyik darab lenyűgözőbb, mint a másik. Következzenek tehát a csokoládék, sült halak, csipszek és spárgák!

Seiji Kawasaki

Seiji Kawasaki
Forrás:
this is colossal
Seiji Kawasaki

Seiji Kawasaki
Forrás:
this is colossal
Seiji Kawasaki

Seiji Kawasaki
Forrás:
this is colossal

 

Seiji Kawasaki

Seiji Kawasaki
Forrás:
this is colossal
Seiji Kawasaki

Seiji Kawasaki
Forrás:
this is colossal
Seiji Kawasaki

Seiji Kawasaki
Forrás:
this is colossal
Seiji Kawasaki

Seiji Kawasaki
Forrás:
this is colossal

További képek a This is colossal, illetve a művész Facebook-oldalán!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.