Megtaláltuk az új kedvencünket, ami nem más, mint pirított édesburgonya-szeletek, megpakolva minden földi jóval. Ehetjük édesen reggelire, sósan egy kis hallal ebédre, vagy akár könnyedén, zöldségfélékkel megpakolva vacsorára.
Az édesburgonya nagyon egészséges, és nagyon finom is, egyszer-egyszer tehát érdemes lecserélni a kenyeret, hiszen ugyanúgy elkészíthetjük a pirítóban, ahogyan magát a pirítóst is.
A feltéteket pedig ugyanolyan változatosan rápakolhatjuk, akár a pékárukra.
Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy körülbelül 1 cm-es szeleteket vágunk a burgonyából, bedobjuk a kenyérpirítóba, majd megpirítjuk. Érdemes legalább két-három körben lefuttatni a pirítón, hogy kellően megpuhuljon és megpiruljon.
Nektek melyik a kedvenc?
(Via: littlebitsof)