Írd be, mit keresel:

Újabb hungarikumokkal büszkélkedhetünk

Június 27-től hivatalosan is hungarikumnak számít az Erős Pista és a Piros Arany ételízesítő. Az Univer által gyártott termékeket mindenki ismeri, és sokan kedvelik is, minket mégis meglepett a hír, habár már hónapokkal előbb lehetett tudni, hogy a listán szerepelnek ezek a termékek a Törley pezsgő, az Egri bikavér és a tiszai halészlé mellett.

Cookta - 2016.06.28.
Újabb hungarikumokkal büszkélkedhetünk
Piros Arany és Erős Pista

Piros Arany és Erős Pista
Forrás:
MTI

Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója komoly sikerként értékeli a Piros Arany és Erős Pista termékek felvételét a Hungarikumok Gyűjteményébe: „Több évtizedes tradíció és kitartó, minőségi munka vezetett oda, hogy két klasszikus paprikakészítményünk elnyerje a Hungarikum kitüntető címet. Magyarként, kecskemétiként és univeresként nagyon büszke vagyok vállalatunk kiemelkedő elismerésére. A siker egyaránt megilleti az Univer munkavállalóit és azt a több száz magyar paprikatermelő gazdálkodót, akik a hazai gasztronómia becses értékeinek minőségi alapanyagait immár több mint négy évtizede megtermelik” – írja az Univer.

A teljes 2016-os lista a Hungaricum oldalán található!

Ti is kedvelitek ezeket a termékeket?

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.