Küldjétek el jól bevált grillezéskor készülő receptjeiteket, és nyerjétek meg a HEINZ bőségcsomagját – több mint 15 fűszeres, finom, fantasztikus termékkel!
A 10 legjobb recept beküldőjét ajándékozzuk meg a gazdag HEINZ csomaggal, a legjobb 3 pályázó csomagjába pedig még PONTI termékeket is teszünk! A zsűri által legjobbnak választott recept beküldője pedig Cookta Aranykanál-díjat is kap!
Milyen recepttel lehet indulni a versenyen?
– minden olyan recepttel, ami jól jön grillezéshez: ez lehet pácolt hús, hal, zöldség, gomba, de akár grillek mellé saláta, mártogatós szósz, csevapcsicsa, pljeskavica, saslik vagy rablóhús, de még grillezett gyümölcs, desszert is;
– saját készítésű recept és saját készítésű, nagyobb méretű (legalább 1000 px széles) fotóval – idegen tollakkal ékeskedni nem szerencsés dolog, nem saját fényképek küldése kizárást von maga után;
– a receptnek tartalmaznia kell a hozzávalók pontos listáját, az elkészítés pontos leírását, hogy mindenki számára érthető és elkészíthető legyen, valamint néhány személyes gondolatot, véleményt, akár sztorit a recepttel kapcsolatban.
A legjobb recepteket megjelentetjük a Cookta oldalán és Facebook-oldalán, a legeslegjobbak közül pedig szakmai zsűri választja ki a győztes receptet, a cookta.hu Aranykanál-díjas grill receptjét, és persze ajándékot is kap a HEINZ és a PONTI jóvoltából!
A recepteket július 1. és augusztus 15. között várjuk a cookta9@gmail.com címen, csatolt fotóval, a beküldő nevével. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és postacím egyeztetése után küldjük a nyereményeket.
Mi lesz a nyereménycsomagban?
Heinz ketchup és csípős ketchup, chipotle és fokhagymaszósz, zöld jalapeno paprika szósz, sárga habanero paprika szósz, szójaszósz, Worcestershire szósz, majonéz, üveges fokhagyma, salátakrém, mild, sweet és spicy – vagyis normál, édes és csípős – mustár, klasszikus, édes és chilis BBQ szósz
A legjobb 3 beküldő még ezeket kapja a Ponti jóvoltából: Ponti Glassa modenai balzsamecetkrém, szója modenai balzsamecettel, balzsamecetkrém almalével, balzsamecetkrém citromlével, muskotályos balzsamecetkrém, modenai balzsamecet, Dolceagro fehérborecet, fehérborecet, vörösborecet, szárított paradicsom, articsóka fűszerekkel, Pesto Genova Style, Pesto Rosso