Írd be, mit keresel:

Jól beszólt az ételfotó-mániásoknak az IKEA

Vicces új reklámkampánnyal szól be a svéd bútorgyártó cég azoknak, akik számára nincs étkezés kötelező kajafotó nélkül! 

Cookta - 2016.08.09.
Jól beszólt az ételfotó-mániásoknak az IKEA

Ha nem fotózzuk le, meg sem történt, nincs ez másképp az ételeinkkel sem. Amíg ezelőtt tíz évvel szinte senkinek sem jutott volna eszébe, hogy evés előtt hosszú percekig a tökéletes fotóbeállítással és fényviszonyokkal törődjön, addig ma már szinte nem tudjuk végigpörgetni az Instagramot anélkül, hogy kajafotóba ne ütköznénk. Ami régebben puszta szükséglet volt, mára egyfajta élménnyé vált, amit muszáj megosztanunk másokkal is. Valljuk be: jólesik megmutatni a nagyvilágnak, hogy milyen jót főztünk, és bezsebelni érte az elismerő lájkokat. Ezzel persze semmi baj, de mint mindennel, ezzel kapcsolatban is hajlamosak vagyunk túlzásba esni – nekik mutat most görbe tükröt az IKEA legújabb vicces reklámjában!

A videóban egy 17. századi családot látunk, akik épp vacsorához készülnének, de addig nem lehet hozzányúlni az ételhez, amíg tökéletes festmény nem készül róla… A poén többi részét nem lőjük le, inkább nézzétek meg ti is, még svédnyelv-tudás sem szükséges hozzá!

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.