Hagymás és fokhagymás, húsos, krumplis egytálétel a brassói, igazán bazaltos, de lehet-e könnyebben készíteni? A válasz határozott igen.
A brassóihoz leggyakrabban használt sertéshúst csirkére váltjuk, a krumplit zellerre, amit előfőzünk, így karakteres íze eltűnik. Mi most paprikát és paradicsomot is adtunk a húsos alaphoz, ettől elképesztően finom lett, de lehet, hogy már nem igazán brassóis. Mindenesetre isteni finom és kalóriaszegény, próbáljátok ki!
Az eredeti brassói is elég megosztó étel, vannak, akik csak krumplival készítik, mások zöldborsót is tesznek bele, készülhet szabadtűzön, tárcsán. És az is jó megoldás, ha a krumplit hozzá sütőben sütjük.
Az egészségesebb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>
Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással pedig itt >>
21 napos életmódváltó program Takács Nóra Norie részvételével, próbáld ki, jelentkezz! >>