Írd be, mit keresel:

Brassói másként, egészségesebben

Hagymás és fokhagymás, húsos, krumplis egytálétel a brassói, igazán bazaltos, de lehet-e könnyebben készíteni? A válasz határozott igen.

Cookta - 2016.08.28.
Brassói másként, egészségesebben

A brassóihoz leggyakrabban használt sertéshúst csirkére váltjuk, a krumplit zellerre, amit előfőzünk, így karakteres íze eltűnik. Mi most paprikát és paradicsomot is adtunk a húsos alaphoz, ettől elképesztően finom lett, de lehet, hogy már nem igazán brassóis. Mindenesetre isteni finom és kalóriaszegény, próbáljátok ki!

Objektum doboz

Az eredeti brassói is elég megosztó étel, vannak, akik csak krumplival készítik, mások zöldborsót is tesznek bele, készülhet szabadtűzön, tárcsán. És az is jó megoldás, ha a krumplit hozzá sütőben sütjük.

Az egészségesebb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással pedig itt >>

21 napos életmódváltó program Takács Nóra Norie részvételével, próbáld ki, jelentkezz! >>

Forrás:
Takács Nóra

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.