Írd be, mit keresel:

Csatlakozz te is az Instagram legújabb trendjéhez!

Az már nem újdonság, hogy az Instagramra rengetegen töltenek fel ételfotókat, legyen az saját készítésű vagy egy étterem által elkészített finomság képe. A legújabb trend a különleges desszertek posztolása, mintha egy verseny kezdett volna kialakulni, hogy ki tud minél furább édességet készíteni.

Cookta - 2016.09.04.
Csatlakozz te is az Instagram legújabb trendjéhez!

A kreatív desszerteket jelenleg óriási hájp vesz körül, amit jócskán generál az Instagram is, újabbnál újabb felhasználók állnak be a sorba, és osztják meg a furábbnál furább desszertek fotóit és receptjeit. Van, aki csupán hobbiból készíti őket, van, aki arra használja, hogy reklámozza saját gasztroművészetét. Giada De Laurentiis világhírű séf szerint a szociális média életében fontos szerepet játszik az étkezési kultúra, melynek formálásában – hála a közösségi médiának – bárki részt vehet. Mi pedig örülünk ennek a trendnek, ugyanis rengeteg inspirációforrást találunk a feltöltött képeken köszönhetően. 

Nézzünk pár érdekességet az Instagramról: ezeket az accountokat egyébként érdemes bekövetni.

A sima croissant ideje lejárt, az új mánia az érdekes töltelékekkel gazdagított croissant-ok, mint például ez a funfetti krémmel töltött finomság:

Objektum doboz

Shelly Jarosky Instagramját érdemes bekövetni, nála csupa érdekességet és óriási kalóriabombákat találunk, mint például ez az egészen óriási csokishake:

Objektum doboz

A 10Below Ice Creamnek is jót tett az Instagram. Állítólag csupa pozitív visszajelzést kaptak, amikor megosztották a henger alakú fagyijuk posztját:

Objektum doboz

Óriási sikere van a fánk és a croissant keresztezésének, az úgynevzett cronutnak. Dominique Ansel, aki úttörője ennek az édességnek, nem gondolta, hogy ilyen népszerű lesz:

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.