Írd be, mit keresel:

Ezen a helyen már robotok sütik a pizzát!

A Szilícium-völgyi Zume pizzázóban nemrég mutatták be az új munkaerőt, aki ezúttal egy robot, és ezentúl ő csinálja a pizzasütés kockázatosabb részét.

Cookta - 2016.09.19.
Ezen a helyen már robotok sütik a pizzát!

Már ami a sütéssel előforduló égési sérüléseket illeti, ugyanis a robot nem minden munkafolyamatot vett át az emberektől. A pizzatésztát ezentúl is a pizzéria séfje gyúrja, de a pizzaszószt már a robot keni fel rá, a többi feltétet viszont ismét a séf szórja a tésztalapra. Innen megint a roboté a főszerep: ő helyezi be a forró stüőbe a pizzát, ő is veszi ki, és a szeletelésért is ő felel. Így a pizzéria tulajdonosa szerint nemcsak időt (hosszú távon pedig pénzt) spórolnak, hanem a balesetek kockázatát is jócskán lecsökkentik.

Így dolgozik a robot:

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.