Bár a nutella nem tartozik a legolcsóbb hozzávalók közé, ezt a receptet mégis érdemes megjegyezni, és legalább egyszer kipróbálni. Közben pedig felejtsük el a kalóriatáblázatot.
Harpret Baura, a cupcakeslondon bloggere a telegraph.co.uk oldalán mutatja meg, hogyan lehet keresztezni a tavaszi tekercset a nutellával és a banánnal úgy, hogy aztán fenséges desszert váljon a kombinációból. Mindezt 10 perc alatt! Érdemes megnézni, de hoztunk ide is egy videós változatot, amiben jól követhető, hogyan lehet helyesen és jól feltekerni a tekercseket. Ez a verzió annyiban tér el Baura receptjétől, hogy a banánt nem karikákra, hanem csak félbe vágja (hámozás után).
Mi kell hozzá?
Így készítsük el:
Felmelegítjük az olajat egy serpenyőben. A rétestésztát négyzetekre vágjuk, mindegyikre fél-fél banánt teszünk, valamint egy kanálnyi nutellát, és feltekerjük.
A forró olajban pirosra, ropogósra sütjük, majd papírtörlőn lecsepegtetjük.
Szerencsére cukor nem kell hozzá! Jó étvágyat!