Írd be, mit keresel:

Hurrá! Jön a Twin Peaks-szakácskönyv

Jó hír a Twin Peaks-rajongóknak: nem elég, hogy jövőre folytatódik a sorozat, idén novemberben egy tematikus Twin Peaks-szakácskönyv is a polcokra kerül!

Cookta - 2016.10.15.
Hurrá! Jön a Twin Peaks-szakácskönyv

Emlékeztek még, mennyire odavolt a Twin Peaksbe érkező Dale Cooper a kisváros kávéjáért és Shelly Johnson cseresznyés pitéjéért? Nem nagyon lehet elfelejteni, hiszen ha más nem, a szerelmes Audrey Horne mondata mindenki számára felejthetetlenné tette:

Objektum doboz

Na de gondolkodtatok már azon, mitől is olyan nagyszerű ez a pite? Ugyan a sorozat méltán híres rejtélyeiről, ez többé nem titok: november 15-én ugyanis érkezik a boltok polcaira a tematikus Twin Peaks-szakácskönyv, írja a Grubstreet. Szóval amíg tűkön ülve várjátok a 2017-ben esedékes folytatást, simán lesz időtök megtanulni a világ legnagyszerűbb pitéjének receptjét és lenyűgözni vele az összes vacsoravendégeteket!

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.