Írd be, mit keresel:

Nagyon vicces ajándék – borkedvelőknek

A Foodbeast.com oldalán találtunk rá erre a vicces pohárra, ami azoknak ideális ajándék, akiknek gondjuk van az utántöltéssel. Vagy nagyon szeretik a bort.

Cookta - 2016.10.29.
Nagyon vicces ajándék – borkedvelőknek

Biztos veled is előfordult már, hogy a vörösbor kiöntése során nemcsak a pohárba, hanem a fehér abroszra vagy valakinek a ruhájára is jutott belőle. Most itt van a Guzzle Buddy, ami egy-kettőre kiküszöböli a problémát, ugyanis ez egy olyan pohár, amelynek segítségével egyenesen az üvegből lehet magunknak adagolni az alkoholos itókát. Szerintünk inkább vicces, mint hasznos a találmány, hiszen jobb esetben az ember legfeljebb csak egy-két pohárkára vágyik, nem pedig arra, hogy egy egész üveget megigyon. És azt se biztos, hogy szeretnénk, ha egy poharat kellene körbeadni egy társasági esemény során.
 

Így néz ki a pohár, amelyet egyből az üvegre lehet csatlakoztatni

Így néz ki a pohár, amelyet egyből az üvegre lehet csatlakoztatni
Forrás:
amazon.com

Viszont ötletes ajándék borkedvelőknek, és meg is lehet rendelni az Amazon oldaláról. Mondjuk nem olcsó: egy pohár ára  89 amerikai dollár!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.