Bár a rizs szuper alapanyag, de diétás vagy egészségtudatos étrendben könnyen kicserélhető egy látványban és állagban is hasonló, de még egészségesebb hozzávalóra. Egy isteni zöldséges egytálételt hoztam, rostokban és ízekben gazdag!
Már egészen apró változtatásokkal sokat tehetünk egészségünkért. Kicsit több zöldség, néha húsmentes fogások, kevesebb cukor, jó kis napindító turmixok. Most Domokos Enikő egészségfejlesztő – akinek blogja is van a Cookta.hu oldalon – mutat egy olyan trükköt, amit nélküle nem biztos, hogy kipróbáltunk volna, de az eredmény elképesztően finom, lessétek meg a videóban!
A karfiol az egyik legalacsonyabb kalóriatartalmú zöldségünk, ami ugyanakkor rostokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben viszont bővelkedik, ráadásul ebben a receptben csak röviden hőkezeljük, így minden előnyét kihasználhatjuk!
Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>
Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>