Írd be, mit keresel:

Új őrület: itt a tiny food!

Elképesztő új bolondériát találtak maguknak a jó kézügyességgel bíró gasztromán barátaink. Barátaink, mert aki az ételt szereti, rossz ember nem lehet ;), így megelőlegezzük nekik a barátságunkat, meg amúgy is olyan cuki dolgokat csinálnak. Nagyon pepecselős, de elképesztően látványos az új trend!

Cookta - 2016.12.29.
Új őrület: itt a tiny food!

Hogy miért jó egy minipizza, amit egy 200 forintos méretének megfelelő nagyságban készítük, ha nincsenek mondjuk pizzafüggő hörcsögeink – sokan a pici aranyhörcsögökkel fotózzák a miniételeket –, azt nem tudjuk, de nagyon kreatív és vicces. Hogy mi mindent kitalálnak és végig is visznek gyermeklelkű, játékos kedvű emberek! Ez a minipizzás videó mindent visz…

Objektum doboz

Az úgynevezett tiny food, vagyis pici ételek, minikaják készülnek ehető verzióban, de van fánk-fülbevaló, gofri-mandzsettagomb és fahéjascsiga-hajcsat is a kínálatban. Őrület!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Van, akinek csak a látvány számít, másnak az ehetőség is szempont, mindenesetre azt mondhatjuk, hgy a miniatűröknek mindig volt divatja, de ételek esetén most teljes a virágzás!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.