Írd be, mit keresel:

Bundás kenyér egészségesebben

A bundás kenyér nagy kedvencem, de lássuk be, nem a legegészségesebb napindító. Mivel mostanában egyre ritkábban sütök olajban, kikísérleteztem a bundás kenyérre is egy egészségesebb alternatívát. 

Cookta - 2017.02.22.
Bundás kenyér egészségesebben

Először is nem fehér kenyérből, hanem rozsos vagy teljes kiőrlésű kenyérrel készítem az életmódváltás és tudatosabb táplálkozás jegyében, és nem is olajban sütöm, aminek több előnye is van: nem lesz olajszag a lakásban, mert egy csebb zsiradék sem kell hozzá, másrészt nagyon finomra, kicsit ropogósra sül, egyszerűen isteni. Próbáljátok ki!

Objektum doboz

Változatok bundás kenyérre >>

További egészséges recept, tipp és trükk itt >>>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással pedig itt >>>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.