Írd be, mit keresel:

Márványos húsvéti tojás – mutatós és egyszerű

A húsvéti tojásfestés kihagyhatatlan számomra, minden évben más és más technikát vetek be. Nagyon jó móka, és nemcsak a locsolkodóknak készülhet, hanem a húsvéti hangulat megteremtéséhez is remek – a színes tojás és a kreatívkodás is!

Cookta - 2017.03.31.
Márványos húsvéti tojás – mutatós és egyszerű

Arra gondoltam, mi lenne, ha nem egy megszokott tojásfestési módszerrel próbálkoznék… Egyszerű körömlakkal és egy szuper technikával gyors és mutatós márványos tojásokat kaphatunk. Én most műanyag dekortojásokat használtam, ezek felaggathatók barkaágra, aranyesőre, hogy húsvéti hangulatba jöhessünk.

Tartsatok velem, megmutatom, hogyan készíthettek mindössze két körömlakkal szuperizgalmas márványos tojásokat!

Objektum doboz

Ez is érdekelhet:

Húsvéti tojásfestés természetes festékekkel >>

Húsvéti tojásfestés levelekkel, zöldfűszerekkel >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.