Írd be, mit keresel:

A Piros Arany is amerikai kedvenc lett!

Az egyik legnagyobb amerikai gasztroportál, a Food52 egy bőséges és alapos összeállítást készített a világ legkedveltebb paprikakrémeiről. Egészen meglepő, hogy szerepel az összeállításban a Piros Arany is, méghozzá az első helyen...

Cookta - 2017.05.26.
A Piros Arany is amerikai kedvenc lett!

Persze nem rangsorról van szó a Food52 cikkében, a különféle típusú és származású csípős ízesítőket több csoportba rendezve mutatják be, és valószínűleg azért kerül az összeállítás élére a Piros Arany, mert a legegyszerűbb az összes között. Igaz, a termékkép leírása nem sikerült tökéletesen, kicsit több „A” szerepel benne, mint ahogy mi írnánk… A világ paprikakrémjeinek kínálata egyébként lenyűgöző: az ázsiaiaktól az egyiptomiig, a dél-amerikaitól az arab változatokig elképesztően sokszínű a kínálat csípősséget és fűszerezést illetően is.

Forrás:
Food52.com

Érdekesség, hogy a Piros Arany egyébként az Amazonon is megrendelhető, kicsit borsosabb áron, mint ahogy mi beszerezhetjük. A magyar szókincsben fogalommá vált paprikakrémet, a „pirosaranyat” egyébként 1963-ban kezdték gyártani, és a pritaminpaprika, fűszerpaprika és só keverékéből álló tubusos fűszerkészítmény azóta is töretlenül sikeres, állandó kiegészítő a magyaros fogásokban, legyen akár csípős vagy csemege. 

Forrás:
Univer

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.