Írd be, mit keresel:

Így spóroljatok 10 000 forintot egy fagyigépen!

A legtöbb fagyirecepthez kell egy okos és ügyes kis gép, ami folyamatosan keveri a fagyialapot, hogy krémes, finom fagyit kapjunk. A tudomány viszont fantasztikus, és egy kis okossággal gyorsabban és költséghatékonyabban készíthetünk fagyit.

Cookta - 2017.05.28.
Így spóroljatok 10 000 forintot egy fagyigépen!

Semmi extra nem kell hozzá, csak jég és só – és némi tudás. Zsíros László Róbert, a Szertár tudásmestere el is magyarázza, hogyan tudunk villámgorsan fagyit készíteni gép nélkül, sóval és jéggel, a fizika törvényeit kihasználva. Ő nem cukrász, szóval a fagyialap receptjét ne tőle lessétek el, hanem ITT keressétek, de a technika szuper és működik, és az alábbi videóban jól követhető! 

Objektum doboz

Ezzel a módszerrel minden íz és kombináció működik, egyszerűen zseniális! Teszteljétek a 10 perces fagyit sokszor, minden nap, bármikor, vagy készíttessétek el a gyerekekkel, nekik is jó móka lesz! 🙂

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.