A legtöbb fagyirecepthez kell egy okos és ügyes kis gép, ami folyamatosan keveri a fagyialapot, hogy krémes, finom fagyit kapjunk. A tudomány viszont fantasztikus, és egy kis okossággal gyorsabban és költséghatékonyabban készíthetünk fagyit.
Semmi extra nem kell hozzá, csak jég és só – és némi tudás. Zsíros László Róbert, a Szertár tudásmestere el is magyarázza, hogyan tudunk villámgorsan fagyit készíteni gép nélkül, sóval és jéggel, a fizika törvényeit kihasználva. Ő nem cukrász, szóval a fagyialap receptjét ne tőle lessétek el, hanem ITT keressétek, de a technika szuper és működik, és az alábbi videóban jól követhető!
Ezzel a módszerrel minden íz és kombináció működik, egyszerűen zseniális! Teszteljétek a 10 perces fagyit sokszor, minden nap, bármikor, vagy készíttessétek el a gyerekekkel, nekik is jó móka lesz! 🙂