Írd be, mit keresel:

Gyorstalpaló borsuli a tökéletes ízharmóniákért

Akármilyen finom fogásokat is készítünk egy ünnepi alkalomra, baráti vacsorára vagy kerti partira, ha nem a hozzá passzoló bort választjuk, nem lesz tökéletes az ízélmény. Nem kell sommelier-nek lennünk, hogy a megfelelő bort kiválasszuk, ehhez mutatunk most egy mindig jól használható infografikát.

Cookta - 2017.06.29.
Gyorstalpaló borsuli a tökéletes ízharmóniákért

A borok kapcsán sokszor elképesztő szóvirágokat, nehezen értelmezhető illatokat, esszenciákat és dűlőket hallunk, amitől egyértelműen mindenki lebénul, aki nem végzett el valamilyen trendi sommelier-akadémiát, borkurzust vagy hasonlót. A jó bor-étel párosokhoz van néhány alapszabály, amit érdemes ismerni, és ezt a Borháló most egy infografikán nagyon jól összefoglalta.

Érdemes alaposan átböngészni, mert nemcsak a bor-étel párosokról, hanem az ideális szervírozási hőfokokról is rengeteg hasznos információt tudhatunk meg. 

A borok és sajtok párosáról itt olvashattok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.