Ha szeretitek a jeges finomságokat, legyen az fagylalt, parfé vagy sörbet, érdemes elkészítenetek házi verziójukat, így kedvetek szerint kombinálhatjátok az ízeket, a fűszerezést és az állagokat.
A krémes finomságokkal csupán egy baj van: hogy a legtöbb verzió megköveteli a fagylaltkészítő gépet. Nem úgy a sörbet, ami bár nem olyan krémes és selymes, mint a fagyi, de legalább annyira finom, sőt, még jobban is hűsít, mint tejszínes társai. A csupa jó tulajdonságaik mellett pedig van még egy nagy előnyük: baromira egyszerűen elkészíthetőek!
Nagyon mutatós, szuperizgalmas és egészséges változatokat is lehet kreálni jégkrémből, Mojzes Nóra, társoldalunk, a Vous.hu szerkesztője most többfélét is kipróbált: gyümölcsöset, zöldfűszereset, sőt gumimacisat is!
Amire szükség lesz:
Az elkészítés menete és különféle verziók fázisfotókkal itt találhatók >>