Írd be, mit keresel:

Házi fagyi viccesen és egyszerűen, mindössze két hozzávalóból

Ha szeretitek a jeges finomságokat, legyen az fagylalt, parfé vagy sörbet, érdemes elkészítenetek házi verziójukat, így kedvetek szerint kombinálhatjátok az ízeket, a fűszerezést és az állagokat. 

Cookta - 2017.07.24.
Házi fagyi viccesen és egyszerűen, mindössze két hozzávalóból

A krémes finomságokkal csupán egy baj van: hogy a legtöbb verzió megköveteli a fagylaltkészítő gépet. Nem úgy a sörbet, ami bár nem olyan krémes és selymes, mint a fagyi, de legalább annyira finom, sőt, még jobban is hűsít, mint tejszínes társai. A csupa jó tulajdonságaik mellett pedig van még egy nagy előnyük: baromira egyszerűen elkészíthetőek!

Nagyon mutatós, szuperizgalmas és egészséges változatokat is lehet kreálni jégkrémből, Mojzes Nóra, társoldalunk, a Vous.hu szerkesztője most többfélét is kipróbált: gyümölcsöset, zöldfűszereset, sőt gumimacisat is!

Forrás:
Hámori Zsófia

Amire szükség lesz:

  • jégkrémkészítő forma
  • üdítő (szénsavas üdítő, gyömbér, gyümölcslé… stb.)
  • belevalók: gumicukor, gyümölcsök, fűszerek/zöldfűszerek

Az elkészítés menete és különféle verziók fázisfotókkal itt találhatók >>

Forrás:
Hámori Zsófia

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.