Írd be, mit keresel:

A legmenőbb jégkrémek – ezek a netes kedvencek

A jégkrémek egyre népszerűbbek, lekörözik a krémes fagyit is, legalábbis az Instagram szerint. Felmerül persze a kérdés, mi lehet az oka? Egyrészt elképesztően jópofa jégkrémeket és formákat lehet kapni, másrészt szinte mindent el lehet készíteni jégkrémnek, harmadrészt a mindenmentestől a brutálisan felturbózott változatokig ezer fajta létezik. Összegyűjtöttünk egy csokornyi jópofa jégkrémes ötletet.

Cookta - 2017.08.12.
A legmenőbb jégkrémek – ezek a netes kedvencek

Jégkrémet otthon is könnyedén készíthetünk házilag, akár a reggeli kávénkból vagy turmixunkból, de új trend például, hogy egy Aperolos vagy rozés koktélt is lefagyasztanak pálcikás jégkrémnek, a nagy melegben jégkocka helyett ez hűti a fröccsöt vagy koktélt.

Na de kezdjük a napindító kávéval, amit jegesen is elnyalogathatunk, akár rétegesve, akár félidőben összekeverve.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha a reggelink egészséges smoothie, turmix vagy chiapuding, azt is bátran jégkrémesíthetjük:

Objektum doboz

Objektum doboz

Uzsonnára, snacknek, például gyömölcs joghurtokkal kombinálva is isteni jégkrémnek, de egy sima banánból is lehet jeges desszert…

Objektum doboz

Objektum doboz

Jeges bor és pezsgő jégkrémmel? Jöhet!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A profiknak pedig új ötletekkel, formákkal, ízekkel és cukiságokkal kell előrukkolniuk, hogy a telített piacon kitűnjenek jégkrémeikkel – és van, akinek sikerül…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.