Írd be, mit keresel:

Ennél egyszerűbb és nagyszerűbb „tökfaragás” nem létezik

Közeledik a halloween, vagy ha úgy tetszik, a halottak napja. Vagyis éppen ideje, hogy hangulatos, őszi dekorációba öltöztessük az otthonunkat. És hát mi lenne erre alkalmasabb, mint az óriási, mesés színű sütőtök, amit lehet faragni, de akár festeni, dekupázsolni, vagy éppen a legegyszerűbben és legmutatósabban virággal felturbózni.

Cookta - 2017.10.25.
Ennél egyszerűbb és nagyszerűbb „tökfaragás” nem létezik

Ha idén ti is szívesen nekiállnátok egy jó kis tökfaragásnak, mutatunk egy nagyon dekoratív, egyszerű és kissé újragondolt változatot. Ha nem a tipikus halloweeni mécseses verziót készítenétek el, hanem ennél valamivel izgalmasabb, újszerűbb és elegánsabb megoldásra vágytok, itt egy remek és nagyon mutatós, egyszerű ötlet.

Forrás:
Hámori Zsófia

Mielőtt nekiállnátok az elkészítésének, gondoljátok végig, hogy natúran hagynátok-e a tököt, vagy esetleg lefestenétek-e valamilyen színre. Ha utóbbi mellett döntenétek, mindenképp ezzel kezdjétek a folyamatot, és ha kellőképpen megszáradt, akkor fogjatok csak neki a fúrás-faragásnak.

Amire szükség lesz:

  • tök
  • virágok
  • olló
  • filc
  • fúrógép vagy szög és kalapács

Az elkészítés menetét fázisfotókkal itt találjátok >>

Forrás:
Hámori Zsófia

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.