Írd be, mit keresel:

Végre itt az ideális gránátalma-pucolás titka – egyetlen késsel

A gránátalma nálunk még az egzotikus gyümölcsök közé tartozik, így hiába kapható a fantasztikusan finom, lédús és egészséges gyümölcs ma már minden szupermarketben és sok zöldségesnél is, a keserű hártyákkal és az isteni, rubintszínű magok kinyerésével mindig gondban vagyunk. A fakanalas és a vizes verzió után itt a legjobb pucolási mód!

Cookta - 2017.10.26.
Végre itt az ideális gránátalma-pucolás titka – egyetlen késsel

Akik félbevágják a gyümölcsöt, majd a magokat fakanállal kipüfölik, semmit nem értenek ehhez a gyümölcshöz, mi is próbáltuk, de van ennél jobb módszer. Érdemes profikhoz fordulni, akik ismerik a gyümölcs minden csínját-bínját. Az alábbi videóban olyan egyszerű, nem fröcskölő, rémegyszerű módszert láthattok, ami mindig működik, csak egy éles kés kell hozzá! A titok csak annyi: nem mindegy, hogy vágjuk meg a gyümölcs héját:

Objektum doboz

A lényeg tehát, hogy a gyümölcs tetején egy skalpot vágunk, így láthatóvá válik, hok vannak a keserű hártyák. Ezek külső vonalán bevágjuk a gyümölcs húsát, és szétnyitjuk. Ennyi az egész!

Gránátalmás recepteket itt találtok >>

Erről a szuper gyümölcsről itt olvashattok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.