Írd be, mit keresel:

Kihagyhatatlan karácsonyi vásárok – nem szokványosan

Ha a klasszikus karácsonyi vásárok már nem mozgatnak meg, akkor érdemes olyan rendezvények után kutatnotok, amelyektől nemcsak ünnepi hangulatba kerültök, hanem különleges ajándékokat is vásárolhattok a szeretteiteknek. A következőkben több olyan vásárt mutatunk, ahol nemcsak a karácsony, hanem a gasztronómia és a dizájn szerelmesei is megtalálják, amit keresnek. Mindegyiket ismerjük, szeretjük, kipróbáltuk, és ajánljuk őket sok-sok szeretettel.

Cookta - 2017.11.29.
Kihagyhatatlan karácsonyi vásárok – nem szokványosan

Pancs – gasztroplacc

Hát, ha van menő piac a városban, akkor a Pancs – gasztroplacc abszolút annak számít. Amikor először jártunk tavaly a piacon, meglepő volt, mennyire kicsi, viszonylag kevés árus van. Csak azzal nem számoltunk, hogy amíg egy normális piacon minden tizedik kofánál állunk meg, és csak ennél ritkábban veszünk valamit, addig itt szinte minden asztalnál el kehet időzni, és ha nem is vásárolunk, de valamit biztosan megkóstolunk.

Időpont: 2017. december 10. és december 17.
A Facebookon itt csatlakozhattok az eseményhez >>

Forrás:
facebook.com/gasztroplacc

Kiskertpiac

Nagyon pici piac, de annál kedvesebb, egészen varázslatos. A decemberi piacon a városi kertészek, virág-, gasztronómia-, természetesdizájn- és kencerajongók igazi ünnepi hangulatba kerülhetnek – a szervezők szerint. És aki már járt a piacon, az tudja, hogy így is lesz.

Időpont: 2017. december 3.
A Facebookon itt csatlakozhattok az eseményhez >>

Még több karácsonyi vásárról itt olvashattok >>

Forrás:
facebook.com/kiskertpiac

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.