Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp minden jegynek – rád mennyire illik?

Milyen édesség, gyümölcs, zöldség vagy fűszer passzol hozzád? Mit válassz és mit kerülj? Mennyit és miből igyál, hogy személyiséged legjobbját hozza ki belőled? És egyáltalán - milyen a viszonyod az ételhez, hogyan főzöl és mivel lehet levenni a lábadról? Gasztrohoroszkóp!

Cookta - 2017.12.02.
Gasztrohoroszkóp minden jegynek – rád mennyire illik?

Vannak, aki élből nem hisznek a horoszkópoknak, mások bármikor szívesen olvasgatják, mit jósol a csillagállás, és vannak, akik fenntartással kezelik – a személyre szabott, minden szöget és bolygót vizslató részletes elemzés oké, de amúgy túl bonyolult ez a rendszer ahhoz, hogy egy-egy jegyre általánosságokat lehessen megfogalmazni.

Rendben, nem vagyunk egyformák a horoszkóp megítélésében – és persze abban sem, hogyan főzünk, milyen ételek és italokat szeretünk, mennyire van központi helyen az étel életünkben, és ez így jó. De nekünk meglepő volt, mennyire találóak a lényeget illetően az alábbi csillagjegyi meghatározások az ismerőseink és barátaink körében. Rátok mennyire illik a gasztrohoroszkópotok?

KOS – március 21 – április 20. >>

BIKA – április 21 – május 20. >>

IKREK – május 21 – június 21. >>

RÁK – június 22. – július 22. >>

OROSZLÁN – július 23 – augusztus 23. >>

SZŰZ – augusztus 24 – szeptember 23. >>

MÉRLEG – szeptember 24 – október 23. >>

SKORPIÓ – október 24 – november 23. >>

NYILAS – november 24 – december 21. >>

BAK – december 22 – január 19. >>

VÍZÖNTŐ – január 20 – február 20. >>

HALAK – február 21 – március 20. >>
 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.