Milyen édesség, gyümölcs, zöldség vagy fűszer passzol hozzád? Mit válassz és mit kerülj? Mennyit és miből igyál, hogy személyiséged legjobbját hozza ki belőled? És egyáltalán - milyen a viszonyod az ételhez, hogyan főzöl és mivel lehet levenni a lábadról? Gasztrohoroszkóp!
Vannak, aki élből nem hisznek a horoszkópoknak, mások bármikor szívesen olvasgatják, mit jósol a csillagállás, és vannak, akik fenntartással kezelik – a személyre szabott, minden szöget és bolygót vizslató részletes elemzés oké, de amúgy túl bonyolult ez a rendszer ahhoz, hogy egy-egy jegyre általánosságokat lehessen megfogalmazni.
Rendben, nem vagyunk egyformák a horoszkóp megítélésében – és persze abban sem, hogyan főzünk, milyen ételek és italokat szeretünk, mennyire van központi helyen az étel életünkben, és ez így jó. De nekünk meglepő volt, mennyire találóak a lényeget illetően az alábbi csillagjegyi meghatározások az ismerőseink és barátaink körében. Rátok mennyire illik a gasztrohoroszkópotok?
KOS – március 21 – április 20. >>
BIKA – április 21 – május 20. >>
IKREK – május 21 – június 21. >>
RÁK – június 22. – július 22. >>
OROSZLÁN – július 23 – augusztus 23. >>
SZŰZ – augusztus 24 – szeptember 23. >>
MÉRLEG – szeptember 24 – október 23. >>
SKORPIÓ – október 24 – november 23. >>
NYILAS – november 24 – december 21. >>
BAK – december 22 – január 19. >>
VÍZÖNTŐ – január 20 – február 20. >>
HALAK – február 21 – március 20. >>