Írd be, mit keresel:

Segít, ha nasi-napokat iktatunk be a diéta alatt

Nem érdemes spártai életet élni a fogyókúra idején, az előre eltervezett és ügyesen kivitelezett “nasi-napok” ugyanis jót tesznek a motivációnak, és segítségükkel hosszútávon könnyebb lesz ellenállni a csábításnak a diéta alatt.

Cookta - 2018.06.27.
Segít, ha nasi-napokat iktatunk be a diéta alatt

A csokoládétorta és a baconnal bélelt virsli talán nem tűnik épp diétás ételnek, ettől függetlenül nem árt, ha ilyen nassolnivalóval is kényeztetjük magunkat olykor – ízlés szerint. A lényeg csupán annyi, hogy tervezzük meg jó előre, melyik napon “csalunk” egy kicsit, és tartsuk is magunkat ehhez: így ugyanis egész héten könnyebben tartjuk majd magunkat a szigorú diétához.

Ha nem tervezzük meg előre, mikor tartunk nasi-napot, és csak úgy váratlanul eszünk ki minden bűnös dolgot a hűtőből, könnyen katasztrófával zárulhat a fogyókúra. Nem ritka, hogy a delikvens egyből fel is adja ilyenkor. A pontos nassolás-rend azonban egyensúlyt teremt és erőt ad” – mondják a holland Tilburg University és a Portugál Katolikus Egyetem kutatói.

A kutatás részleteiről és tapasztalatairól itt olvashattok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.