Írd be, mit keresel:

Egy 37 éves nő 4 élelmiszerről mondott le, és 75 kilót fogyott

Amikor Casey Gemmel 175 kilósan a mérlegre állt, úgy döntött, radikális változtatásra van szükség. Teljesen másképp kell étkezzen ezek után. A döntését tettek követték.

Cookta - 2018.07.02.
Egy 37 éves nő 4 élelmiszerről mondott le, és 75 kilót fogyott

Négy évvel ezelőtt a Facebook segített Casey-nek abban, hogy életmódot váltson. Hogyan? A fotókon saját magát látta viszont Batgirl jelmezbe öltözve. A kisfia születésnapját ünnepelték, aki akkor volt egy éves. Azt gondolta a képeket látva, hogy ez biztosan nem ő. És ha mégis, akkor azonnal változtatnia kell.

Edzés minden egyes nap

Letöltött egy applikációt, amelynek segítségével elkezdett rendszeresen futni. A célja az volt, hogy képes legyen 5 kilométert szünet nélkül lefutni. A futás mellett eljárt edzeni is, így előfordult, hogy hét napból hét napon mozgott valamit.

Objektum doboz

És az értend?

Az edzést kiegészítette azzal is, hogy megváltoztatta az étrendjét. Négy élelmiszert teljesen elhagyott, illetve egészségesre cserélt: a sajtokat, a tésztákat, a kenyeret és az üdítőitalokat. 37 évesen ez drasztikus váltásnak tűnhet, de ez is bizonyítja, hogy soha nem késő elkezdeni.

A csodás történet folytatását és még több fotót itt találtok >>

Diétás recepteket pedig itt >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.