Írd be, mit keresel:

Szuperédes csokis arcpakolások, amik csodát tesznek a bőrrel

Jó hír a csokiimádóknak: a kedvenc édességünk nemcsak finom, de az arcra kenve meg is szépíti, fiatalítja a bőrt. Most három arcpakolást mutatunk, melyek valósággal csodát tesznek a bőrrel, sőt, közben a finom, édeskés illatukkal is elvarázsolnak.

Cookta - 2018.07.09.
Szuperédes csokis arcpakolások, amik csodát tesznek a bőrrel

Azt tudjuk, hogy a csoki isteni finom, sőt, kiderült, hogy számos jótékony hatása is van. Most pedig azt is bebizonyítjuk, hogy meg is szépít titeket. Ha egy kis kényeztetésre vágytok, készítsétek el a következő arcmaszkok valamelyikét, és élvezzétek ki a csokoládé finom ízét és illatát. Szépülésre fel!

1. Csokis-joghurtos arcpakolás

A joghurt jó hatással van a bőrre, mert a benne található probiotikumok nyugtatják az érzékeny hámréteget. Ha tehetitek, válasszatok olyan csokoládét, melynek 70%-nál magasabb a kakaótartalma, és csak nádcukrot tartalmaz, mert így értékes antioxidánsokkal gazdagíthatjátok a pakolást. Sőt, ha pár csepp narancsos illóolajat is csepegtettek bele, akkor igazán pihentető élményt nyújt.

Mi kell hozzá?

  • 1-2 evőkanál natúr joghurt
  • 1 evőkanál olvasztott csoki
  • pár csepp narancs illóolaj

A joghurthoz adjátok hozzá a megolvasztott csokoládét, majd az illóolajat. Mielőtt felkenitek, tisztítsátok meg az arcotokat. Nagyjából 15–20 percig hagyjátok fent, majd mossátok le langyos vízzel. Jó pihenést!

További két arcpakolást – zabpelyhes-csokist és cukros csokist – itt találtok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.