Írd be, mit keresel:

Ő a legfelkapottabb cukrász az Instán – és nem véletlenül!

Fiatal, jóképű, szemtelenül tehetséges, és minden csokoládéból csodát készít. Az Instán a legkedveltebb cukrász több, mint milliós követőtáborral, de a Facebookon is komoly, 670 ezres a kedveltsége. Nem véletlen: elképesztő, amit ez a fiatal cukrász csinál!

Cookta - 2018.10.18.
Ő a legfelkapottabb cukrász az Instán – és nem véletlenül!

Mindent újragondol, mindent formáz, a végtelenségig játszik az étellel a francia-svájci származású Amaury Guichon, a fiatal cukrász, és teszi mindezt úgy, hogy egyszerűen szemet gyönyörködtető minden, ami csak kikerül a keze közül, és valószínűleg isteni is lehet, bár kérdés, hogy ennyire látványos és tökéletes desszertekbe mennyire könnyű szívvel kóstolnánk bele. Pavlovából rózsa, csokoládéból cirkalmas óra vagy gyönyörű virág – és ezek csak az egyszerűek, ez a srác nem ismer lehetetlent!

Ámuljatok velünk az alábbi képekkel és videókkal!

A Pavlova nála ennyire gyönyörű:

Objektum doboz

És nem rajta, hanem benne vannak a gyümölcsös kiegészítők:

Objektum doboz

És így készül:

Objektum doboz

A másik ikonikus desszertje a csokióra, minden ehető!

Objektum doboz

És így készül:

Objektum doboz

Lenyűgöző virágos desszertjét is érdemes megnézni:

Objektum doboz

Így készül:

Objektum doboz

Forrás:
Instagram

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.