Írd be, mit keresel:

Nézzük meg közelebbről az ipari polclétra előnyeit

Hogyan néz ki felépítését és szerkezetét tekintve egy korszerű ipari polclétra? Mik lehetnek a jogos elvárások manapság egy ipari polclétrával szemben? Milyen környezetben tudnak ezek az eszközök leginkább hasznosulni?

A bejegyzés ezen kérdések mentén igyekszik rávilágítani arra, mennyire komoly hozzáadott értéke lehet egy korszerű ipari polclétra beszerzésének és rendelkezésre állásának.

Cookta - 2021.08.01.
Nézzük meg közelebbről az ipari polclétra előnyeit

Mik lehetnek a jogos elvárások egy ipari polclétra esetében?

Első körben fontos leszögezni, hogy anyagát tekintve alumínium polclétráról van szó. Nyilván nem véletlenül, hiszen az alumínium egyszerre terhelhető, miközben alacsony az önsúlya, ezzel együtt pedig a polchoz is a lehető legmegfelelőbb módon tud illeszkedni.

Egyértelműen megoldottnak kell lennie, hogy az alumínium polclétra masszívan illeszkedjen a polchoz úgy, hogy a mozgatása se jelenthessen különösebb nehézséget. Pontosan ebből a szempontból jelenthet hozzáadott értéket az a speciális futószerkezet, aminek a segítségével a polclétra a T-sínrendszerhez tud illeszkedni.

Mindez a kellő magasságban, egyszerű használat mellett, megbízható és strapabíró kivitelben valósulhat meg. Ha ezek a feltételek maradéktalanul rendelkezésre állnak, nagy gond már nem adódhat.

Hogyan is néz ki egy korszerű ipari polclétra?

Hogyan is néz ki egy korszerű ipari polclétra?
Forrás:
https://allvanybazis.hu/249-krause-ipari-lepcsofokos-polcletra-t-vezetosinnel

Hogyan is néz ki egy korszerű ipari polclétra? 

Ami a felépítést illeti, a szárak és a fokok közötti szilárd és peremezett kapcsolat kiemelten fontos a szerkezet stabilitását tekintve. Az ipari polclétra esetében mindenképp bordázott fokokról van szó, ezt fontos kiemelni.

A bordázott fokok tudják ugyanis kellőképpen segíteni a biztonságos fellépést, no meg a kényelmes állást munkavégzés közben. Maga a szerkezet egyébként kap egy bizonyos mértékű dőlést is.

Az Állványbázis.hu honlapon beszerezhető lépcsőfokos polclétrák dőlésszögei egyértelműen olyan kialakítást kapnak, amelyek több szempontból is hatékonyságot jelenthetnek. Vagyis legyenek kellően alkalmasak a munkavégzéshez, ugyanakkor a szerkezetek tárolási helyzetben ne foglaljanak el indokolatlanul sok helyet a polc mellett.

Hogyha szükségesnek érezzük, akkor a modern lépcsőfokos polclétrák mellé oldalkorlát és kapaszkodó is beszerezhető. Fontos ugyanakkor számolni vele, hogy ezek a tartozékok már plusz elemekként szerezhetők be.

Ahol egyértelmű az ipari polclétra hasznosulása

Nyilván nem nehéz kitalálni, hogy milyen környezetben lehet kiaknázni az ipari polclétra használatában rejlő potenciált. Természetesen ott, ahol polcos elrendezéssel történik a tárolás, a hozzáférhetőségnek pedig kiemelt jelentősége van.

Tipikusan a logisztikai központok, a raktárhelyiségek, vagy pedig a boltok, áruházak és üzletek jöhetnek szóba ennek fényében. Nyilván a magasságot és a méretet úgy érdemes kiválasztani, hogy kellően passzoljanak a környezet igényeihez.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.