Írd be, mit keresel:

Péksegédünk a konyhában

Az új Panasonic kenyérsütőgépekkel csak a fantázia szabhat határt az otthon készített ínycsiklandó, friss pékáruknak és tortáknak

Cookta - 2021.08.09.
Péksegédünk a konyhában

Házi friss kenyerek, péktermékek, sütemények, pizzatészták saját ízlés szerint a Panasonic innovatív kenyérsütőivel

A Panasonic, a konyhai kisgépek egyik vezető globális gyártója négy új kenyérsütőt hozott forgalomba. A modern sorozatot mind tudásában, mind formailag úgy tervezték, hogy a tortaszobrászoktól kezdve a gluténmentes kenyerek szerelmeseiig – a kezdőktől a profikig – mindenki gondtalanul és kreatívan hódolhasson a sütés szenvedélyének otthona kényelmében.

Keskeny, elegáns design

Mivel az eddigieknél több időt töltünk otthon, így fontos, hogy háztartási gépeink külső megjelenése, formája vonzó és a tárolás miatt praktikus legyen. Az új terméksorozat keskeny, vízszintes kialakítása tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhastílushoz és minimális helyet foglal a konyhapulton.

Intelligens funkciók – akár már 32 automata program

Az új Panasonic kenyérsütők több, mint 34 éves tapasztalaton és kiváló technológián alapulnak.

A teljes mértékben automata ezüstszínű SD-YR2550 típus 31 és az elegáns acélszürke SD-R2530-as 30, míg az SD-YR2540-es kenyérsütő 32, de az SD-B2510-es típus is 21 különböző automata programmal rendelkezik, amelyekkel ínycsiklandó friss kenyereket (akár teljeskiőrlésűeket), pizzatésztákat, briósokat, tortákat, süteménytésztákat, sőt, akár lekvárokat és kompótokat is készíthetünk.

Ideális tésztakelesztés és kézműves stílusú dagasztás

A kenyérsütők két hőmérséklet-érzékelővel működnek, amelyek a szoba és a készülék belső hőmérsékletét is figyelik. Ezek segítségével szabályozzák a tésztakelesztés ideális időtartamát, és garantálják a sütési környezettől függetlenül a tésztakelesztés és pihentetés egyenletességét.

Az új dagasztó funkció pedig teljes mértékben a kézi dagasztás mozdulatait és folyamatát másolja. Ezenfelül mindegyik új termék számos innovatív funkciót vonultat fel, amelyekkel még egyszerűbben tudunk minőségi péktermékeket készíteni, hogy otthonunkban frissen élvezhessük a fenséges finomságokat.

A személyi „péksegédünk” kézi beállításai

Az új kézi beállítások szabad utat engednek a saját ötleteinknek, új receptek kipróbálásának: az egyedileg beállított dagasztó és kelesztő funkciókkal minden kenyeret és süteményt saját ízlésünknek megfelelően készíthetünk el.

Az új Panasonic kenyérsütők a személyes péksegédjeink, hiszen egyedileg állíthatjuk be a sütemény- vagy kenyértészta dagasztásához és kelesztéséhez szükséges időt. A készülékek leveszi vállunkról a fárasztó és időigényes dagasztás terhét, segítségével nem kell többé egyenként megvárnunk, hogy a hozzávalók elérjék a szobahőmérsékletet, és a folyamat során nem kell több háztartási gépet használnunk, így a sütés végeztével a tisztítással is gyorsabban végezhetünk.

Gondtalan sütés a kenyérkeverék programokkal

Az új sorozat valamennyi típusában megtalálható kenyérkeverék programok minden eddiginél kényelmesebbé teszik a sütést. Egyszerűen be kell töltenünk a nekünk tetsző kenyérkeveréket az edénybe, hozzá öntenünk a friss vizet. Ezután nincs más teendőnk, a kenyérsütő gép gondoskodik a többiről, így hamarosan élvezhetjük a saját sütésű finom kenyerünket.

Tortaprogramok kezdőknek és profiknak

Kezdő házi sütőként vagy kreatív tortakészítőként is kiélvezhetjük az új, kifejezetten tortasütéshez kialakított programokat, amelyekkel recepttől, hozzávalóktól és tudásszinttől függetlenül is gyönyörű tortákat készíthetnek. Az automatizált funkció önállóan határozza meg az optimális keverési és sütési időt, hogy mindig könnyű tészta készüljön. Nekünk valójában már csak a dekorálással kell foglalkoznunk.

Automatizált programok a kényelmes és fantáziadús sütésért

Akár kezdők vagyunk, akár már tapasztalt kreatív tortakészítők, hobbi pékek, vagy csak hazai gluténmentes péksüteményekre vágyunk, esetleg a gyerekeknek keresünk foglalatosságot a konyhában vagy zsúfolt napjainkba próbáljuk beilleszteni az otthoni sütést, a Panasonic kenyérkészítő gépeivel biztosan találunk olyan automatizált programot, amely az igényünknek tökéletesen megfelel.

Az SD-YR2540, az SD-YR2550 és az SD-R2530 is rendelkezik automata mazsola- és magadagolóval, hogy még egyszerűbb legyen a sütés, és mindig tökéletes legyen a végeredmény. Egyéni ízlésünkhöz alakíthatjuk a péksüteményeket extra hozzávalók, például magvak, olajbogyók, szárított gyümölcsök vagy szeletelt, füstölt húsok megfelelő időben való hozzáadásával és a tésztában való alapos eloszlatásával. Ezzel a kényelmes és mégis fantáziadús sütési módszerrel a legegyszerűbb és leggyorsabb eljárással készíthetjük el otthon egyedi péksüteményeinket.

Ráadásul az SD-YR2540 és az SD-YR2550 gépekkel élvezhetjük az intelligens élesztőadagoló nyújtotta garantáltan ideális mértékű kelesztést. A kenyérsütő keverés közben automatikusan, a megfelelő pillanatban adagolja az élesztőt a sütőedénybe. Ezzel elkerülhető, hogy az élesztő folyadékkal érintkezzen, így a kenyér a tökéletes veknihez szükséges mértékben fog megkelni.

Egyéni ízlésünkhöz alakíthatjuk a péksüteményeket extra hozzávalók, például magvak, olajbogyók, szárított gyümölcsök vagy szeletelt, füstölt húsok megfelelő időben való hozzáadásával és a tésztában való alapos eloszlatásával.

Egyéni ízlésünkhöz alakíthatjuk a péksüteményeket extra hozzávalók, például magvak, olajbogyók, szárított gyümölcsök vagy szeletelt, füstölt húsok megfelelő időben való hozzáadásával és a tésztában való alapos eloszlatásával.

Új gluténmentes funkciók

Az új funkciók között szerepelnek a gluténmentes programok, amelyek valamennyi típusban megtalálhatók.

Ez ideális megoldás azok számára, akik cöliákiával küzdenek vagy gluténmentes étrendet tartanak.

Tehát akár egy ínyenc gluténmentes tortareceptre vetettünk szemet vagy a gyerekekkel szeretnénk kreatív tortakészítésbe vágni, esetleg egy ropogós vekni sütését próbáljuk összeegyeztetni a rohanó hétköznapokkal, a Panasonic-ra mindig számíthatunk.

A Panasonic kenyérsütők a Panasonic viszonteladói partnereitől vásárolhatóak meg.

https://www.panasonic.com/hu/consumer/haztartasi-keszuelekek-learn/konyhai-kisgepek/finom-es-hazi-keszitesu-friss-kenyer-sajat-izlesre-szabva.html

Ezen az oldalon további sütési ötleteket talál:

https://experience-fresh.panasonic.eu/hu/recipes-by-product/breadmaker/

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.