Írd be, mit keresel:

Most már tiszta a levegő! Hála az UV-C lámpáknak!

Mindenki tisztában van a ténnyel, hogy a levegő minősége meghatározza életünk minőségét is. Ez tulajdonképpen télen és nyáron is fontos. Bármikor bekerülhetnek olyan kórokozók, amelyek károsak a környezetünkre és az egészségünkre nézve. De mit tehetünk mi az ügy érdekében?

Cookta - 2021.09.30.
Most már tiszta a levegő! Hála az UV-C lámpáknak!

Nos, használhatjuk például az UV-C lámpákat. A következő pár sorban most ezen hatékony készülékek előnyeiről ejtünk szót. Továbbá azt is megtudhatja, hogy milyen termékeket érdemes alkalmazni akkor, ha baktériummentes “szűrt” légtérre vágyik!

Forrás:
https://www.germicidlampa.hu

Mit kell tudni az UV-C lámpákról?

Az UV-C lámpák speciális eszközök, amelyek segítenek nekünk javítani a környezetünk állapotán. Manapság rendkívül sokféle “maszat”, “szösz” és baktérium kerül be a lakásba, és sajnos az is előfordul, hogy a komolyabb vírusok is bejutnak. 

A germicidlámpák 253,7 nm-en sugároznak, így a légtérben jelenlévő mikrobákat is képes “kiktatni”.  A csírátlanítás során a gombák és a penész szintén elpusztul. 

Professzionális légtisztító eszközök

Azt már tudjuk, hogy mi minden van a levegőben, de az még talán mindig talány, hogy milyen eszközöket vethetünk be ellenük.

A Hollandimpex speciális felület- és légtisztítói között Ön is megtalálja az ideális termékeket! De előbb ismerkedjünk is meg ezekkel!

A Vigor Plus légtisztító azért olyan hatásos, mert működése során egyenesen 7 technológiát ötvöz. Az előszűrést követően a porgyűjtés következik, amelyet a mosható porgyűjtő rácsok végeznek el. Aztán ezek mellett működésbe lép az aktívszén-szűrő is, amely a vegyszerek, gázok, füstök elleni “szagszűrésben” segédkezik. 

Természetesen a termék nagy hatásfokú HEPA-szűrővel is rendelkezik, amely a por és a pollen megkötésére szolgál. Az UV-C lámpa, ahogy azt már olvashatta, a vírusokkal és a gombákkal veszi fel a harcot. 

Található benne még egy ionizáló is, amely több milliárd negatív ion kibocsátásával semlegesíti a szennyező anyagokat. 

Kinek ajánlott a Vigor Plus?

Bárki használhatja, aki szeretne egészségesebb légkört teremteni otthonában, illetve szeretné elkerülni a különféle betegségeket. A vírusok mérséklése mellett tulajdonképpen a városi szmog, a por, a cigarettafüst és a kellemetlen szagok megszüntetését is lehetővé teszi a készülék. 

Ráadásul csendes fokozatban, akár egész éjjel is működtethető, s garantáltan nem fog minket zavarni a pihenésben. Az automata működés pedig egyfajta okos működést jelent, amelynek köszönhetően sokkal gazdaságosabb a használata. Olyan speciális érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek időben jelzik a szűrők tisztításának esedékességét.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.