Írd be, mit keresel:

Mikor van szüksége egy szivarosnak tárolószekrényre?

Amikor egy szivaros már egy ideje éli a füstölgés különleges életmódját, felmerülhet benne a kérdés, vajon mikor érdemes egyszerű humidorjai mellé beszereznie egy tárolószekrényt.

Cookta - 2021.10.01.
Mikor van szüksége egy szivarosnak tárolószekrényre?

Humidorokból is készítenek szekrény méretűt, de akár egy vitrint is fel lehet használni tárolóként. Mindkét megoldásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, tartson velünk, hogy megtudhassa, mik ezek! Lehet, hogy Önnek is be kellene szereznie egy tárolószekrényt?

Kezdjük az elején: kinek kellhet tárolószekrény?

Ahogyan arra már beveztésünkben is utaltunk, ezek a kiegészítők nem a kezdők számára lettek kitalálva. Amikor az ember még csak ismerkedik a szivarozás különlegességével, egy kisebb befogadóképességű humidor is elég. Ilyenkor legtöbben kettő, maximum három doboz szivart tartanak otthon, hiszen még ismerkednek az ízekkel, aromákkal, erősségekkel. 

A tárolószekrények akkor jöhetnek szóba, amikor az embernek már a harmadik, negyedik humidorját kell beszereznie. Ilyenkor már jól látszik, hogy szenvedélyes szivarosról beszélünk, és az is, hogy szükség lesz egy tárolószekrényre.

Forrás:
https://humidorshop.hu/humidorbolt

Tárolószekrény vagy vitrin?

Köztük az az egyetlen jelentős különbség, hogy a humidorként készült tárolószekrénybe akár csupaszon vagy a dobozában is bekerülhetnek a szivarok, hiszen ezekben is be lehet állítani a szükséges páratartalmat és hőmérsékletet. 

A vitrinekbe ezzel szemben szépen egymás mellé lehet sorakoztatni a humidorokat. Ebben az esetben ügyelni kell arra, hogy a vitrinbe kerülő humidorok színükben, mintájukban valahogy hasonlítsanak egymásra, vagy hogy az egyes márkák szépen egymás mellé kerüljenek. 

Ha jól szuperáló, humidorként is használható tárolószekrényre vágyik inkább, akkor mindenképp a Humidorshop.hu humidorjai között nézelődjön, itt minden méret megtalálható, a kisebb, egymáshoz passzoló darabok, de különleges, egyedi, limitált szériás kiadások is, amelyeket csupán ritkán dobnak piacra a gyártók. 

Ha szivaros összejöveteleket is szeretne tartani, azt ajánljuk, hogy a tárolószekrény mellé vegyen egy fiókos komódot is, mely színben és anyagban passzol hozzá. Ennek fiókjaiba kerüljenek a különböző kiegészítők, mint a hamutálak, szivargyújtók, tetejére pedig sorakoztassa fel a különböző italokat, illetve poharakat, amelyeket lehet fogyasztani hozzájuk. 

A tárolószekrény varázsa

Ez a bútor gyakorlatilag az otthona dísze lesz. A vérbeli szivarosoknak azért ideális, mert ha vendégeket fogadnak, akkor bizony csupán egy pillantás kell ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, mi is a szenvedélye a tulajdonosának. 

Ha családjában gyermekek is vannak, akkor azt ajánljuk, hogy kulccsal zárható modellt válasszon, így biztosíthatja azt, hogy az érdeklődő kezecskék ne foghassák meg a gyűjteményét.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.