Írd be, mit keresel:

Közelebbről is megmutatjuk a téli autógumikat

Milyen előnyökkel és hozzáadott értékkel járhat a Pirelli Cinturato Winter téli gumik használata? Mi mindent érdemes tudni ezekről az abroncsokról, és milyen kiemelt szempontok mentén lehet indokolt őket választani? Ezeket a kérdéseket válaszoljuk meg a cikkben.

Cookta - 2021.10.01.
Közelebbről is megmutatjuk a téli autógumikat

Ha Pirelli, akkor a márkanév is kedvező előjelként értelmezhető

A Pirelli gumik tipikusan abba a kategóriába sorolhatóak, amit kimondottan szeretnek az autósok. A Pirelli gumik ugyanis rendszerint remekül teljesítenek, lehet rájuk számítani, és tényleg megérik a beszerzési árukat.

Elmondható mindez természetesen a téli gumikról is. Úgyhogy autósként hálás lehet az ember, hogy a Pirelli háza táján nem ülnek ölbe tett kézzel. Ehelyett rendszeresen fejlesztenek, és jobbnál jobb kollekciókat hoznak létre.

Ennek a fejlesztőmunkának a kedvező eredménye gyakorlatilag a Pirelli Cinturato Winter téli gumija is. Érdemes megnézni, hogy mi mindent lehet kiemelni vele kapcsolatban.

A Pirelli Cinturato Winter téli autógumik ismertetése a lényegre összpontosítva

Téli gumikról van szó, tehát a stabil és problémamentes autóvezetés kiemelt szempont volt a fejlesztésnél. Az volt az elsődleges cél a Pirelli részéről, hogy a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek sikerüljön megfelelni ezekkel a gumikkal.

A Pirelli Cinturato Winter téli gumik pedig hozzák is az elvárt szintet, ugyanis nedves, hideg és csúszós körülmények között egyaránt kifogástalanul teszik a dolgukat. Vagyis ami egy minőségi téli gumiabroncs esetében elvárható, azt még sok esetben felül is múlják.

Ráadásul egészen sokáig bírják a strapát, pluszban pedig egy új és innovatív kopásjelző technológia segíti a dolgunkat felhasználóként. Hogy konkrétabban fogalmazzunk, a Pirelli Cinturato Winter gumikon található „NOW SNOW” feliratról van szó.

Amennyiben a “NOW” szó W betűje már nem a megfelelő állapotban van, akkor érdemes felkeresni az Olcsobbgumi.hu webshop téli gumijait, mert a csere esedékessé vált.

Néhány praktikus szempont, amiben kifejezetten erős a Pirelli Cinturato Winter kollekció

Természetesen olyan szempontokról van szó, amelyek a téli viszonyok között kiemelten fontosnak számítanak. A választás szempontjából messze nem mindegy, hogy a Pirelli Cinturato Winter téli gumik fékezés tekintetében remekül teljesítenek.

Ahogyan a kanyarodás kapcsán hóban, vagy a hókezelés terén is kifejezetten magas szintet biztosítanak. De hasonlóan pozitív dolgokat lehet kiemelni a Pirelli Cinturato Winter gumik kapcsán akkor is, hogyha a hótapadás, vagy a jégen történő fékezés a mérlegelendő szempont.

Úgyhogy nyugodtan ki lehet jelenteni, a Pirelli Cinturato Winter téli gumik akár még az extrém körülmények között is nagyban segíthetik a minél flottabb, lehetőleg problémamentes vezetést.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.