Írd be, mit keresel:

Miért hasznos a saját igényekre szabható vezérlőpult?

Miért van fontos szerepe a vállalkozások életében az online számlázó program vezérlőpultjának? Hogyan szabható a saját igényekre? Milyen adatokat és funkciókat lehet megtalálni a vezérlőpulton? Mutatjuk a válaszokat!

A vezérlőpult az online számlázó program informatív felülete, mely egyszerűen átlátható és naprakészen tartalmaz minden olyan adatot, mely kulcsfontosságú a vállalkozás szempontjából.

Cookta - 2022.01.02.
Miért hasznos a saját igényekre szabható vezérlőpult?

Gyorsgombok használatára is van lehetőség a vezérlőpult felületén

A vezérlőpult lényegében a vállalkozás irányítóközpontjaként funkcionál. Minden olyan adatot tartalmaz, mely fontos a vállalkozás működése szempontjából. Ezen a felületen egyszerűen át lehet tekinteni a cég ügyeit, melynek köszönhetően az üzleti döntések meghozatala is könnyebbé válik.

Többek között olyan kulcsfontosságú adatok szerepelnek ezen a felületen, mint a mutatók, a bevételek, a kintlévőségek és az aktuális cash-flow. Ráadásul gyorsgombok használatára is van lehetőség, melyeknek köszönhetően egyszerűen lehet navigálni az online számlázó program szolgáltatásai között. 

A vezérlőpult lényegében a vállalkozás irányítóközpontjaként funkcionál.

A vezérlőpult lényegében a vállalkozás irányítóközpontjaként funkcionál.
Forrás:
https://www.billingo.hu/

Bárhol és bármikor naprakészen láthatóak az adatok

Az informatív vezérlőpult további előnye, hogy az egyéni igényekre lehet szabni. Néhány beállítással egyszerűen testreszabható a felület, melynek köszönhetően mindig csak azok az információk szerepelnek, melyekre az adott vállalkozásnak ténylegesen szüksége van. 

Ennek a funkciónak köszönhetően bárhol és bármikor naprakészen láthatóak az egyéni vállalkozás vagy a cég adatai. Lényegében egy gombnyomással intézhetőek a különféle ügyek. A Billingo online számlázó program vezérlőpultja a cikkben említett minden fontos kritériumnak megfelel. Ráadásul egy rövid regisztrációt követően akkor is elérhető, ha a számlázás másik programmal történt, akárcsak a pályázatfigyelő vagy a céginfó és a partnerfigyelő, melyek szintén számlázótól függetlenül használhatók.

Minden adat egy helyen szerepel

A vezérlőpult felületén szűrési lehetőség is van, melynek köszönhetően többek között időszakokra, pénznemekre és dátumokra lehet szűrni. Ez a lehetőség megkönnyíti a felület használatát. Továbbá gyorsgombok is beállíthatóak a felületen, amelyek hozzájárulnak a villámgyors munkavégzéshez. A legfontosabb funkciók és adatok szerepelnek a vezérlőpulton, többek között az értesítések, a partnerinfók, a gyorsgombok, a statisztikák és a kulcsmutatók.

Az informatív és átlátható vezérlőpultnak köszönhetően nem kell többé szoftverről szoftverre váltani a vállalkozás adatainak áttekintéséhez, hanem egyetlen felületen lehet látni minden fontos információt. Ráadásul a felület átrendezhető és az informatív widgetek sorba rendezhetőek. Ennek a lehetőségnek köszönhetően villámgyorsan átláthatók a vállalkozás folyamatai.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.