Írd be, mit keresel:

Okostelefon a videózás egy magasabb szintjéhez

Mobiltelefonunkat sokan használjuk manapság különféle profi képes tartalmak gyártásához. Az okostelefonok alaptulajdonságai között vizsgáljuk ezért a kamerák és a mikrofonok paramétereit, keresve a legoptimálisabbat nemcsak a fotózáshoz, hanem a videók készítéséhez is. 

Cookta - 2022.01.02.
Okostelefon a videózás egy magasabb szintjéhez

Okostelefon-gyártók versenye 

Az elmúlt évtizedek változásai a telefonok tekintetében sokszor már hihetetlenek. Napról napra jelentik be a gyártók a legújabb darabjaikat számtalan lehetőséget rejtő, aktuálisan menő funkciókkal. Az okosmobilok ezért ma már nem csupán telefonok, hanem valóban szórakoztatási eszközök. 

A világ legnagyobb gyártói között a Xiaomi folyamatos fejlesztései révén a csúcsminőségnek számító Apple méltó versenytársa, és a tavalyi év 2. negyedévében az eladott okostelefonok számát tekintve meg is előzte. Európában azonos időszakban a legnagyobb volt a Samsungot megelőzvén. 

Nem csoda tehát, hogy az okostelefonok piacán számolni kell a különböző gyártók egymásra licitálásával minden szegmensben, a kereslet pedig követi a kínálatot. 

A Xiaomi gyártó legutóbb kifejezetten a csúcskategória alatti szegmens lefedésével vált meghatározóvá.

A Xiaomi gyártó legutóbb kifejezetten a csúcskategória alatti szegmens lefedésével vált meghatározóvá.
Forrás:
https://xiaomishop.hu/mi-telefonok

Amikor az ár-érték is fontos

A Xiaomi gyártó legutóbb kifejezetten a csúcskategória alatti szegmens lefedésével vált meghatározóvá, ahol az ár mellett az érték is fontos tulajdonság okostelefonjaik kínálatában. 

A Xiaomishop.hu-nál kapható okostelefon, a T-sorozatszámmal ellátott modell rendszerint néhány hónappal később kerül a piacra, mint az aktuális csúcskategóriás termékek, amely a kevésbé lényeges funkciók törlésével kedvezőbb áron elérhető. 

Ezen készülék jól illeszkedik a korábbi telefonok sorába, pár funkció és tulajdonság azonban rendkívülivé teszi, mint a 67 wattos gyorstöltés, a modern, letisztult dizájn a minden irányban lekerekített hátlappal, sík kijelzővel és a markáns kameraszigettel, illetve színben olyan elegáns verziók közül választhatunk, mint a fehér, a gránitszürke és a kékes árnyalat. 

A kijelzője IP53 cseppállósággal ellátott Gorilla Glass Victus, valamint az ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalára került, amelyek mind a minőségi tartalomkészítéshez nyújtanak kitűnő feltételeket. 

Videós tartalomkészítés mesterfokon 

Az okostelefon nélkülözhetetlen funkciói közé tartozik manapság a minél jobb minőségű hangszóró és kamera. A képek, videós tartalmak készítésére ugyanis felkészültnek kell lennie minden valamire való új modellnek. 

A Xiaomi modell hátlapján hármas kamerarendszer kapott helyet, a főkamera 108 megapixeles, az ultraszéles modul pedig fix fókusszal és 8 megapixeles felbontással készült. A videós tartalomkészítés mesterfokon a szoftveres fejlesztésnek köszönhetően érhető el HDR10 támogatással és számos olyan üzemmóddal, mint a lassított, megállított és effektezett felvétel lehetősége. 

A most debütáló audio zoom a három mikrofon váltogatását segíti, amikor a témára ráközelítünk videókészítés közben. Magasabb színvonalú a végeredmény és az élmény!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.