Írd be, mit keresel:

6 érv amellett, hogy ékszert adj ajándékba

Gyakran kerülünk dilemmába az ajándékozás terén születésnap, évforduló vagy karácsony alkalmával. Azon töprengünk, hogy praktikus ajándékot vegyünk-e kedvesünknek, szerettünknek, vagy valami különlegességgel lepjük meg ezen a napon. Étkészlet, porszívó vagy egy csinos ruhadarab, adja magát, hogy a karácsonyfa alá kerüljön. Azonban nem árulunk el titkot azzal, hogy az ékszer az az ajándék, ami teljes mértékben osztatlan sikert fog aratni a hölgyek körében.
Cookta - 2022.01.30.
6 érv amellett, hogy ékszert adj ajándékba

Nemcsak egy, hanem legalább hat érvünk van arra vonatkozóan, hogy miért válassz ékszert ajándékba ahelyett, hogy a századik soha nem használt háztartási gépet, vagy a fél év múlva már nem divatos ruhát vedd meg. Lássuk ezeket!

Első érvünk, a tartósság

Az ékszer egy olyan időtálló ajándék, aminek nem jár le a szavatossága, nem fog elavulni és nem megy ki a divatból sem. Az Ékszerpalota arany ékszereinek értéke állandó marad. Ha valamilyen kozmetikumot veszel, akkor az el fog fogyni, egy műszaki cikk felett elszáll az idő, a ruhák csak egy ideig hordhatók. Az ékszer azonban ahogy telik az idő, nem hogy kevesebbet ér, hanem egyre többet és többet. Jöhet infláció vagy pénzcsere, az ékszer értéke állandó és örök.

Második érvünk, a hagyomány

Az ékszer családi hagyománnyá válik, öröklődik generációról generációra. Ugye milyen jó érzés a dédi gyűrűjét viselni? Amikor ránézel, akkor eszedbe jut, hogy a dédnagypapa ajándékozta neki és ez most a te ujjadat díszíti. És azt is tudod, hogy a kislányodnak fogod ajándékozni, amikor eljön az ideje.

Harmadik érvünk, az üzenet

Amikor átadsz egy ékszert, azzal egy üzenetet is közvetítesz. Elmondod, hogy milyen fontos számodra a megajándékozott, hogy gondoltál rá, amikor az ékszert válogattad. Egyes ékszerek különös üzenetet hordoznak, ilyen az eljegyzési gyűrű, ami évszázadok óta a lánykérés szimbóluma. De egy szép nyaklánc vagy egy fülbevaló utalhat arra, hogy mennyire fontos nekünk a megajándékozott szerettünk.

Negyedik érv: az egyediség

Akár egyedi ékszert is ajándékozhatsz, ami teljes mértékben a te elképzelésedet tükrözi. Az egyedi ékszer olyan, mint a tulajdonosa: egyszeri és megismételhetetlen. Ha ilyen ékszert választasz, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fog veletek szembejönni az utcán. Akár merészebb elképzeléseidet is megvalósíthatod!

Ötödik érv: bármilyen korosztálynak örömet okozhatsz vele

Fülbevaló a kislányodnak, gyűrű a szerelmednek, nyaklánc az édesanyádnak, karlánc a nagyinak? Ugye, hogy minden korosztály boldog lesz, ha ékszert kap? Sőt, még a férfiaknak is találhatsz ékszert, ők is örömmel fogják hordani.

Hatodik érvünk, az átadás izgalma

Tedd izgalmassá az átadást azzal, hogy egy kis játékosságot viszel bele! Csomagold be több dobozba, így hosszabb ideig tart a kibontás és felcsigázod a kedvesed kíváncsiságát, vagy tedd különleges helyre, ahol meglepetésszerűen fog rátalálni.

Az ékszer bármilyen alkalomra kiváló meglepetés, és minden korosztályt boldoggá lehet vele tenni. A fenti érveink pedig bebizonyították, hogy emellett még mennyire hasznos ajándék is.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.