Írd be, mit keresel:

Játssz kényelmesen, vegyél játékkonzolt otthonra, utazáshoz!

Alkalmi vagy profi játékosként is bizonyára tisztában vagy azzal, mekkora segítséget jelent egy játékkonzol, ha nagy képernyőn játszanál, illetve egy kisebb konzol, ha útközben szórakoztatnád magadat, a gyerekeidet. 

Cookta - 2022.02.14.
Játssz kényelmesen, vegyél játékkonzolt otthonra, utazáshoz!

Bizonyára sokan emlékeznek gyerekkoruk izgalmas, újdonságként berobbant kvarcjátékaira, amelyeket mindenki irigyelt, és rettentő menőnek számítottak. Gyerekek és felnőttek szórakoztatására szolgált otthon és az utazások alkalmával. Ezt követték a videójáték konzolok, a legnépszerűbb Nintendo, amelyek már PC-s játékélményt kínáltak hordozható eszközön. Manapság akár már mobilhoz is csatlakoztathatunk különféle szórakoztató elektronikai eszközöket, amelyekkel teljesebbé tehetjük a játékélményt.

Játékkonzolok típusai

Napjainkban ismét népszerűek, főleg a kisebb gyerekek körében, az utazás közben a figyelem lekötésére is alkalmas kis méretű, a régi kvarcjátékokra hasonlító kézi játékkonzolok. Az Ezone Elektronikai Áruház szórakoztató elektronikai termékei között mindent megtalálsz, ami a minőségi szórakozáshoz kell. 

A legjobb kézi játékkonzolok bárhol képesek szórakoztatni. Míg a legjobb játékgépek és konzolok, mint a PS5 és az Xbox Series X kiváló társak otthon, kényelmetlen őket magunkkal vinni egy utazásra, és lehetetlen ténylegesen játszani velük utazás közben. 

Itt jönnek a képbe a kézi konzolok: Mérsékelten erős, könnyű gépek, amelyeket egyszerű elrejteni egy hátizsákban vagy akár egy zsebben. A neves gyártók mai kézi konzolai már nem korlátozott specifikációkkal és túlzott energiafogyasztással kerülnek piacra, így támogatják az elmélyült és teljes élményt kínáló játékot, gyönyörű grafikával rendelkeznek, és a hosszú akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően akár órákon át tartó játékot biztosítnak.

A PC-s játékkonzolok az 1990-es évektől váltak világszerte népszerűvé, és továbbfejlesztett változataik ma is a nagy játékosok legjobb társai.

Gamepad, konzol vagy a szokásos perifériák?

A játékosok között sincs egyetértés, hogyan jobb játszani, konzolon vagy PC-n egér és billentyűzet segítségével. A játék irányítási módszer egyéni preferencia kérdése, kinek melyik fekszik jobban, illetve milyen játékokat részesít előnyben. 

Akik régóta játszanak, valószínűleg már annyira megszokták a szokásos billentyűkombinációkat, hogy eszük ágában sincs gamepad-re váltani, bár a billentyűzet-egér kombináció nem minden játékhoz alkalmas. Verseny- vagy sportjátékhoz, szimulációhoz nem működik a praktikus, kéznél lévő páros, ezek a játéktípusok konzolt igényelnek. Nagy előnyük azonban a precizitás, a nagy pontosság.

A gamepad-ek kényelemből ötös megoldások, hiszen egy kanapéról is játszhatsz velük, azonban kevésbé pontosak, és sebesség tekintetében sem tudják ugyanazt nyújtani, mint a hagyományos periféria-kombináció. 

.

Forrás:
Unsplash

Praktikus Bluetooth kiegészítők

Ma már mobilról is nagyszerű játékélmény érhető el a praktikus Bluetooth kiegészítők segítségével, így bármelyik megoldást is választod, útközben, úticélodnál és otthon is élvezheted kedvenc játékaidat.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.