Írd be, mit keresel:

Az esküvői ruha kiválasztása

Az esküvők megszervezése kapcsán minden kisebb és nagyobb részletre érdemes odafigyelni, hiszen az esemény csak akkor lesz tökéletes. A leendő menyasszonyok számára talán az egyik legfontosabb, közel sem apró részlet a menyasszonyi ruha kiválasztása.

Cookta - 2022.02.15.
Az esküvői ruha kiválasztása

Aki éppen az esküvőjére készül, minden bizonnyal úgy képzeli el a nagy eseményt, hogy egy tökéletes, pontosan rá szabott, kényelmes, mégis lenyűgöző hófehér öltözetben vonul majd az oltár elé. Amíg viszont eddig a tökéletes pillanatig eljutunk, rengeteg a teendő.

Egyedi tervezésű ruhák

A tökéletességre való törekvés okán sokan döntenek közel sem hétköznapi, egyénre szabott ruhák választása mellett. Sok szolgáltató próbál ehhez mérten valóban különleges lehetőséget biztosítani a ruhaválasztás kapcsán. Például az Esküvőpalotánál az egyedi ruhatervezés szolgáltatással is élhetnek a leendő menyasszonyok. A saját kollekciók mellett kiemelkedő magyar divattervezők működnek közre egy-egy meseszép darab megalkotásában. Ennek köszönhetően valóban egyedi, máshol nem kapható ruhák között válogathatnak a leendő arák.

Akinek pedig szerencséje van, egy nyílt nap keretében személyesen is találkozhat a tervezőkkel. Másrészről időpont foglalása mellett lehetőség nyílik a velük történő egyéni konzultációra.

Gyűjtsünk kellő információt!

Pár fontos szabályt érdemes szem előtt tartanunk, mielőtt letesszük a voksunkat egy-egy személyre szabható ruhaköltemény mellett. Először is, mindig nézzünk szét a különböző internetes platformokon, hiszen rengeteg ötletet és inspirációt találunk a témában! Ne elégedjünk meg egy szép, de középszerű ruhával, kutassunk addig, míg A TÖKÉLETES menyasszonyi ruhát meg nem találjuk! Ha több típus is tetszik, mindenképp mentsük le a legjobb képeket, amit egy személyes konzultáció keretében meg tudunk mutatni a tervezőnek!

Forrás:
Unsplash

Mindenre kiterjedő összhang

Mielőtt ruha tekintetében döntünk, mindig határozzuk meg, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnénk. Érdemes minden részletet összhangba hozni, hiszen csak akkor lesz valóban szép és hiteles az esemény. Egy vintage stílusú, mezei virágokkal díszített helyszínhez érdemes hangulatában hasonló, romantikus ruhakölteményt választanunk. Ha bohém és laza hangulatú eseményt szervezünk, belefér a fehér tornacipő vagy a tüll anyaggal díszített, bájos menyasszonyi ruha.

A testalkat

A kiválasztott ruha tekintetében mindig figyeljünk arra, hogy testalkatunkhoz mérten a legelőnyösebb és legszebb részeinket emelje ki. Hasonlóan fontos részlet a ruha színe, hiszen a különböző árnyalatokkal és anyagokkal való játék sokat dobhat a megjelenésünkön. A legfontosabb, hogy magabiztosnak és szépnek érezzük magunkat! Bátran kérjük szakemberek segítségét!

A menyasszonyi ruha kiválasztása során mindig tartsd észben, a ruhának képviselnie kell viselőjét, így igyekezz a legjobb formádat hozni a próbák és a vásárlás során.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.