Írd be, mit keresel:

Hangulatosabb otthonról álmodozol?

Bárki bármit mond, lakásból, házból otthont teremteni nem egyszerű feladat, és őszintén szólva a legtöbb esetben nem is pénz kérdése. Sokszor egy-egy bútor vagy épp a jól megválasztott textíliák teljesen megváltoztatják a szoba összképét, és máris szívesebben időzöl abban a helyiségben.

Cookta - 2022.02.15.
Hangulatosabb otthonról álmodozol?

Éppen ezért nem férhet ahhoz kétség, hogy egy otthonnak hangulatosnak kell lennie, hiszen mi más vonzana minket haza, ha nem a tudat, hogy meghittség és béke vár minket otthon. Sőt mostanság már azért is, mert számtalan esetben a munkahelyet is jelenti egyben az otthonunk, hisz az elmúlt két-három esztendőben alig akadt olyan ember, aki ne dolgozott volna home office-ban.

Most, hogy az időjárás miatt lassan újra kénytelenek leszünk behúzódni az otthonainkba, különösen fontos átgondolni, mivel teheted hangulatosabbá az otthonod. Ebben nyújt segítséget a Prémium bútoráruház hangulatos munkasarok kisokosa!

De mitől válik hangulatossá az otthon?

Elsősorban attól, hogy a te kényelmedet szolgálja, vagyis minden tevékenységedhez ideális terepet biztosít.

Ha pihenni szeretnél, ha dolgozni, ha tanulni, ha valami otthon végezhető hobbinak hódolni, akkor legyen meg az a kuckós sarok, ahol mindezt békében és komfortosan megteheted.

Persze nemcsak a bútorok fontosak, hiszen bár azok adják a helyiségek alaphangulatát, az igazi otthonos érzést a kiegészítőkkel fogod tudni elérni: képek a falon, egy-két szépséges díszpárna, pihe-puha takarók és pár dísztárgy, és máris más a helyiség hangulata.

Óva intünk azonban mindenkit attól, hogy túl sok mindent akarjon bezsúfolni egy-egy szobába, hiszen azzal éppen az ellenkező hatást érheti el.

Ha otthoni munkavégzéshez vagy hobbihoz szeretnél kellemes sarkot létrehozni magadnak, akkor olvass tovább! 

Forrás:
Unsplash

Mi az, amit feltétlenül szerezz be?

Akad pár olyan dolog, amire mindenképpen szükséged lesz, ha szeretnél a saját lakásodban vagy házadban hangulatosan, kényelmesen dolgozni. Mutatjuk is, hogy mi fog kelleni!

Az első és legfontosabb egy klassz kis íróasztal, ami lehet akár polcos, akár fiókos, sarok vagy falra szerelhető, a lényeg, hogy kényelmesen elférj rajta, ne kelljen kompromisszumokat kötni, hogy a laptopod vagy a határidőnaplód fér el rajta.

Az asztal magasságához mérten fogod tudni kiválasztani a széket, ami ha lehetséges, forgószék legyen, ugyanis sokkal szabadabb mozgást, jobb tartást és kényelmesebb ülést biztosít. Könnyebbé válik a mozgás, és máris nem éled meg annyira rosszul az otthoni munkavégzést. 

Innen sem hiányozhat egy-két dísztárgy, ami utal arra, hogy te magad mit szeretsz, mi tetszik neked.

Add meg a módját mindennek!

Soha ne sajnálj magadtól kényelmet és hangulatot, hiszen ha nem figyelsz oda kellően önmagadra, akkor nem lesz kellemes az otthon töltött idő. Ha pedig nem érzed magad jól a saját birodalmadban, az minden tevékenységed hatásfokán rontani fog.

Éppen ezért, ha tudod, hogy otthon kell dolgoznod, vagy ha szeretsz rajzolni, festeni vagy épp scrapbookozni, akkor mindenképpen alakítsd ki magadnak egy saját klassz kis birodalmat!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.