Írd be, mit keresel:

Okos névjegykártya sikeres vállalkozóknak

Ha sikeresek akarunk lenni a vállalkozásunkban, akkor alkalmaznunk kell a modern technológiát. Nincs ez másként a névjegykártyák esetében sem, ahol a digitális névjegyek segítségével léphetünk rá erre az útra. Ha érdekel a téma, tarts velünk!
Cookta - 2022.02.22.
Okos névjegykártya sikeres vállalkozóknak

Fontos a jó első benyomás

Egy üzleti tárgyalás során elengedhetetlen az, hogy jó első benyomást tegyünk a partnerünkre. Hiszen így érhetjük el azt, hogy nagyobb eséllyel tudjunk sikeres kapcsolatokat kialakítani, és a személyes adataink átadását követően megtörténjen a további kapcsolatfelvétel. 

Egy NFC névjegykártya pedig az újdonság erejével hat, így tökéletesen megalapozhatja a beszélgetést. Hiszen témát szolgáltathat, melynek köszönhetően jó hangulatban fog telni a diskurzus. Szeretnél bővebb információkhoz jutni a témában? A CardInMove blogjában mindent megtalálsz!

A digitális névjegyek esetében a profilodat korlátlanul szerkesztheted egy applikáció segítségével. Ezért ha bármilyen adatod megváltozna, nem kell újranyomtatnod a névjegykártyáidat. 

Szimplán annyi dolgod lesz, hogy átírod az elavult információt, és a következő bemutatkozásnál máris a helyes adataidat tudod használni. Ugye milyen egyszerűen hangzik? Hidd el, a valóságban is ilyen komfortosan működik a folyamat. Így a saját, illetve partnered dolgát is leegyszerűsítheted.

Egy érintés, rengeteg információ

Az online névjegy segítségével meggyorsíthatjuk az adatcsere folyamatát, sőt, a hibázási lehetőséget is kiszűrhetjük. Hiszen miután odaérintettük a kártyánkat partnerünk telefonjához, ő már azonnal el is tudja menteni azokat. 

Így nem kell azzal bíbelődnünk, hogy bepötyögjük a telefonszámokat, vagy leírjuk az e-mail-címet. És persze attól sem kell félnünk, hogy a fogadó fél esetleg elgépeli valamely adatunkat, és ez meghiúsítja a jövőbeni kapcsolatfelvételt.

Amennyiben sűrűn kell kapcsolatot teremtened a hétköznapok során, akkor a digitális névjegykártya egyértelműen neked szól. Hiszen ha ezt használjuk fel a bemutatkozáskor, akkor lenyűgözhetjük partnerünket. 

Ha értékesítőként tevékenykedsz, akkor rendkívül fontos az, hogy a fogadó fél bizalmába férkőzz. Hiszen ez szükséges ahhoz, hogy egy jövedelmező együttműködést tudj kialakítani. Az NFC névjegykártya kiváló társad lesz ebben, hiszen a használatával nagy eséllyel megszaporodhatnak az eladásaid.

Egy lépéssel a versenytársak előtt

Vállalkozóként mindig előre kell gondolkodnunk, és annak kell lennie a célunknak, hogy lehetőség szerint egy lépéssel a konkurencia előtt járjunk. A digitális névjegy tökéletesen alkalmas erre a célra, hiszen pozitív benyomást kelthetünk vele. Így neked is mindenképpen érdemes lesz adni neki egy esélyt!

Reméljük, hogy kellően be tudtunk vezetni az online névjegyek világába. Ahhoz, hogy sikeresen tudj üzleteket kötni, elengedhetetlen a megfelelő névjegy. Ha az NFC-s változatra esik a választásod, akkor nemcsak pénzt spórolhatsz, hanem a környezetvédelemre is odafigyelhetsz, hiszen nem használsz papírt. Válts te is digitális névjegykártyára!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.