Írd be, mit keresel:

Ezek miatt válaszd a minőségi, fémzárolt vetőmagokat!

Vetőmagokból is sokféle minőséget találunk a piacon, s bizonyára nem meglepő, hogy ezeknek az áruk sem egyforma. Fel is merül a kérdés, hogy miért érdemes a drágább színvonalú terméket megvásárolnunk, ha annak olcsóbb alternatívái is elérhetők?

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy miért kellene mindig a legmagasabb, fémzárolt vetőmagok kínálatából választani.

Cookta - 2022.03.04.
Ezek miatt válaszd a minőségi, fémzárolt vetőmagokat!

Milyen pozitív tulajdonságokat garantál a fémzárolt minőség?

Az egyik legfontosabb előny, amelyben teljesen biztosak lehetünk, ha a Primag fémzárolt vetőmagjai közül vásárolunk, hogy fajtaazonosak lesznek a vetőmagjaink. Ezt gyakorlatilag csak ez a színvonal biztosítja 100%-ban. 

Emellett azonban számos más pozitívum is elérhető, amelyet a választás során ellenőrizhetünk. Ilyenek a magas hozam, a kifejezett, betegségekkel szembeni rezisztencia, illetve a megbízható minőségű termés.

Mindig az optimális start a legfontosabb a növénytermesztésben, s ezt lehetővé teszi, hogy ezeknek a vetőmagoknak a 85%-a biztosan csírázni fog, így nem kell attól tartani, hogy a kivetett magok ellenére sem indulnak növekedésnek a növények. 

Mivel a fémzárolt vetőmagokat laboratóriumi körülmények között is megvizsgálják, ezért megnyugodhatunk afelől is, hogy kizárólag egészséges vetőmagokat fogunk kapni, amennyiben a fémzároltak közül választunk. Ennek értelmében elfelejthetjük a szennyezett vagy gyommagvakkal kevert silány vetőmagfajtákat is.

A fémzárolt vetőmagok már régóta hasznos elemei a növénytermesztésnek, így mind a tapasztalatok, mind az elvégzett kísérletek bebizonyították már, hogy mindezek mellett többlethozamra is számíthatunk a termést illetően. Akinek pedig még ez se lenne elég, talán sokat nyom a latban, hogy a vetőmagok előállítása a NÉBIH ellenőrzése alatt áll, ha fémzárolt minőségről van szó.

Miért nem jó ötlet a saját, árunak termesztett gabonát elvetni?

Ezzel a döntéssel lemondunk azokról az eredményekről, amelyeket a növénynemesítések révén kamatoztathatnánk, valamint az összes felsorolt pozitív hatást is elfelejthetnénk, amit kizárólag a fémzárolt vetőmagok képesek biztosítani számunkra.

Az árugabona elvetésével magunknak több munkát adunk, miközben csökkent minőséggel számolhatunk, ráadásul sokkal több vetőmagra lesz szükségünk a kiszámíthatatlan csírázási képesség miatt. 

Mivel a vetőmag ebben az esetben nem tiszta, ezért várhatóan jóval nagyobb mértékű kiadásokra számíthatunk a növényvédő szerek szempontjából, s akkor még nem is beszéltünk a presztízsvesztésről, ami szintén nem elhanyagolható tényező.

Válaszd a magas minőséget, és arasd le a sikert!

A fémzárolt minőségű vetőmaggal a legfontosabb dolgot, a sikeres növénytermesztést alapozhatod meg, a magas színvonalú termés pedig könnyen értékesíthető, keresett áru lesz a piacon, nem beszélve a bőséges termésről, valamint a csökkentett kiadásokról a termesztés során.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.