Írd be, mit keresel:

Te hogyan erősíted az immunrendszered?

Az életünk 2020 márciusában teljesen megváltozott. Akkor olyan dolgot kellett megtapasztalni, amire előtte évtizedekig nem volt példa. Így aztán talán nem meglepő, hogy az életünket két szakaszra bonthatjuk: a koronavírus előtti és utáni időszakra.

Ez természetesen nemcsak a gazdasági életre vagy az oktatásra, esetleg a szabadidős programokra igaz, hanem az egészségünk védelmére is.

A pandémia kirobbanásáig sokan meglehetősen félvállról vették az egészségmegőrzést, de talán most már ők is jobban odafigyelnek magukra.

Persze most, hogy a vírus már lecsengett, jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor minek és hova turbózzuk magunkat, de erre igen egyszerű a válasz: az egészségünk a legnagyobb kincsünk. A sima szezonális vírusokon túl bármikor meglephet minket egy újabb világjárvány, így talán nem baj, ha minél egészségesebben, erősebben akarjuk élni az életünket. Te mit gondolsz erről?

Cookta - 2022.03.05.
Te hogyan erősíted az immunrendszered?

Mit tehetsz az egészséged védelmében?

Korábban inkább az őszi-téli szezonra volt jellemző, hogy az emberek kiemelt figyelmet fordítottak az immunrendszerük védelmére, azonban, ahogy a CBDisland.eu immunerősítő termékeinek fogyása mutatja, a pandémia magával hozta azt, hogy egész évben szeretnénk, ha a szervezetünk ellenálló lenne!

Hogy mit is tehetünk érte?

Vannak olyan alapvető dolgok, amik csak rajtad múlnak:

  • Ilyen például az elégséges és pihentető alvás.
  • Vagy a változatos étkezés, amely során kerül a tányérodra hal, vadhús, tojás, szárnyas, zöld saláta, kevésbé édes gyümölcsök, fermentált savanyúság, máj.

Ezek az ételek ugyanis olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy szervezetünk optimálisan működjön.

Persze a képlet nem ilyen egyszerű, hiszen rendkívül nehéz minden tápanyaghoz, vitaminhoz csak az étkezések során hozzájutni.

Hogyan turbózd az immunerősítést?

Szerencsére van arra mód, hogy természetes összetevőkkel tovább erősítsd a szervezeted védelmét, így a CBDisland.eu mesterhármas immunerősítő csomagját választva nem hagysz más lehetőséget a testednek, minthogy tökéletesen működjön.

A full spektrumú Marry Jane CBD olaj, a liposzómás C-vitamin és a ByOrigin Mushroom Complex gombakeveréke egymást erősítve tesz meg mindent azért, hogy immunrendszered erős, alvásod pihentető és idegrendszered nyugodt legyen. 

Ugye te is szeretnéd felkészülten várni a következő betegségszezont? Ha igen, akkor semmiképpen se halogasd a felkészülést!

Ne add alább!

Az, amiket megszoktál a járvány tombolása alatt, amúgy nem jelentenek rossz utat. A gyakori kézmosás, a fertőtlenítés, a felesleges érintkezés elkerülése mind-mind aktuálisak most is. Ezzel nemcsak saját magadat véded, hanem hatékonyan megakadályozod egy újabb járvány kirobbanását is.

Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy félelemben kell élni, a következő pandémiát várva, hanem sokkal inkább azt, hogy amit megtehetsz az egészséged védelmében, azt mindenképpen tedd meg, hiszen bajt biztosan nem okozol vele, csak előnyt szerzel magadnak! Ugye, ebben egyetértünk?

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.