Írd be, mit keresel:

Frohner Fecó elsírta magát a kemény kritikától

A Konyhafőnök című főzőműsorban mindig előfordulnak a kemény kritikák. A kérdés csak az, hogy bírják-e a versenyzők fogadni azokat?

Cookta - 2022.05.11.
Frohner Fecó elsírta magát a kemény kritikától

Sárközi Ákos kemény szavakkal illette a fodrász tányérját, de a többi séf sem dicsérte meg Fecó főztjét -írja a Noizz.

A sztárséf egyenesen elmondta Fecónak, hogy nem érti, mit keres a versenyben, aki könnyekben tört ki: "Csak az járt a fejemben, hogy én most ki fogok esni".

A séfek elé tett étel senkinek nem nyerte el a tetszését. Fecó több elemet is kihagyott a tányérjáról. Rácz Jenő pedig egy fodrász hasonlattal kritizálta a láttotakat. Fecó főként magában csalódott, ezért nem bírta ki könnyek nélkül a kritikát.

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.