Írd be, mit keresel:

Modern pizzakemencét minden udvarba!

Neked mi jut eszedbe, ha azt hallod: pizzasütő kemence? Téglaburkolatos búbos építmény a kertben? A frissen sült tészta kellemes illata? 

A legtöbbeknek már megfordult a fejében, hogy érdemes lenne a kertben sütni a pizzát, de valójában nagyon kevesen jutnak el a tényleges építkezésig. Mert valójában a kemence építése az ami az érdeklődők nagy részét elrettenti. De van erre más megoldás is? Erre találsz választ a cikkben!

Cookta - 2022.05.12.
Modern pizzakemencét minden udvarba!

Miért nem építtetnek az emberek kemencét?

Akiknek már van egy hagyományos kemence az udvarukban, igen szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen ezt már csak bizonyos időközönként karban kell tartani. 

Ellenben, ha most vágnál bele ebbe a nagy kalandba, elég sok bosszúság elé nézhetsz. A már kész, esztétikus kertet senki sem szereti feldúlni, pedig ha építési munkálatokba fogsz, óhatatlanul is ez következik. Igen nehéz manapság olyan szakembert találni, aki megbízható, jól dolgozik, és nem mellesleg egy éven belül tudja vállalni a projekt befejezését.

Felmerülhet benned esetleg az is, hogy az internetről szinte bármi megtanulható, és ez sem lehet valami nehéz művelet, de nem biztos, hogy jól jársz vele. A világhálón található videók és leírások sok esetben felületesek, pontatlanok, és olyan lényegi információk maradnak ki belőlük, ami miatt a kifogástalan esztétikájú kemencéd két begyújtás után használhatatlanná válhat. És végeredményében ugyanúgy várhatod a szakembert, hogy kijavítsa a hibákat.

Szeretnél inkább egy olyan készen kapható kemencét, amivel otthon is egyszerűen tudsz pizzát sütni?

Nézd meg a Grillplaza.hu-n kapható kemencék kínálatát, és nincs is már másra szükséged, csak egy jó tészta receptre, hogy valódi olasz pizzát készíthess!

Modern megoldások régi problémákra

Az Alfa Forninak köszönhetően már sokkal egyszerűbben is meg tudod oldani a kemence kérdését. Ezeket a gépeket mindenféle építési munkálat nélkül tudod telepíteni, csupán egy stabil, egyenes felületre van hozzá szükséged, de persze akadnak lábon álló, vagy mobil verziók is. 

Megjelenésüknek köszönhetően akár a legmodernebb kertekben is jól tudnak mutatni. Egyszerű, letisztult vonalvezetésük vonzza a tekinteteket, a kapacitásukat tekintve pedig igen széles a választék. A legkisebbek az egyszemélyes modellek, de a repertoárban akad olyan is, ami akár 10 főt is kényelmesen el tud látni pizzával.

A kisebb Copper modellek például gázos és fatüzelésű verzióban is kaphatóak, hogy biztosan mindenki megtalálhassa a számára ideális darabot. Gyors összeszerelés után szinte azonnal használatra készek, mindössze 10 percre van szükségük ahhoz, hogy 0-ról 500 Celsius fokos hőmérsékletet tudjanak produkálni, amin már akár 90 másodperc alatt megsül egy pizza. Szóval bátran felveheted a versenyt ezek után bármelyik étterem gyorsaságával!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.