Írd be, mit keresel:

Rangos díjat nyert Rácz Jenő étterme – Fotókon a büszke séf

A Rumour by Rácz Jenő nyerte a magyarországi gasztronómia egyik legjelentősebb elismeréseként számon tartott Audi – Dining Guide Év étterme díjat

Cookta - 2022.05.18.
Rangos díjat nyert Rácz Jenő étterme – Fotókon a büszke séf

A hétfő este tartott díjátadón kapta meg a rangos elismerést Rácz Jenő első magyarországi étterme. 

A Rumour a budapesti éttermi élet első, a séf személyére építő, őt központba helyező étterme, amely nem csak a vendég gasztronómiai érzékeire kíván hatással lenni

– méltatta a zsűri a Dining Guide Étteremkalauz idei legjobbját.

Objektum doboz

A TOP 10+2-es listára a tatai Platán Gourmet étterem, az Essencia Restaurant, a Salt Budapest, a Pasztell, a Borkonyha, a Babel Budapest, az Arany Kaviár, a Costes Restaurant, az esztergomi 42 Restaurant & Bar, a Costes Downtown, és a Laurel Budapest kerültek még fel.

Az idén bevezetett Év cocktail bárja kategória első díját a Black Swan Budapest nyerte, Az Év cukrász teljesítményéért Menyhárt Attila (Four Seasons) vehetett át díjat, az Év cukrászdája pedig a Málna The Pastry Shop lett.

Az Év séfje az osztrák–amerikai séflegenda, Wolfgang Puck lett, aki tavaly Magyarországon nyitotta meg első európai éttermét, a Spago Budapestet.

A top tízes ranglista felállításában a Michelin Guide korábbi igazgatója, Fausto Arrighi is segédkezett, aki vezető tanácsadói jelenlétével hatodik éve segíti az Étteremkalauz munkáját.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.